Pages

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Päivällä paistoi ja illalla paistoi,mutta siinä välissä myrskysi. Sain sen toivomani ukkosen ja se rytisikin sitten oikein kunnolla. Säpsähtelin salamoita ja kyyristelin sohvan kulmassa ja muutaman kerran pamahti niin lähelle että hyppäsin melkein ilmaan. Rakeitakin tuli ja ne olivat sormenpään kokoisia. Hui. Mies oli kellarissa tärisevän koiran kanssa ja lapsi nukkui tyytyväisenä päiväuniaan,vaikka meteli oli aikamoinen. Ilma viileni heti kymmenen astetta ja + 20 °C tuntuu melkein kylmältä. Mutta ei haittaa. Huomenna on mukavampi olla töissä ja muutenkin kaikki ensi viikon hommat sujuvat paremmin jos on vähän viileämpää. Sitä paitsi,voin vihdoin vaihtaa surkean lakanan oikeaan peittoon.

Sunshine at day and sunshine in the evening,but storm between them. I got that thunder I was hoping for and it came with a real rumble. I flinched lightnings and cowered in the corner of the couch. And couple times a lightning struck so near that I almost jumped up in the air. It hailed too and the hails were the size of my fingertips. E. was in the basement with our shaking dog and P. slept,even though there were so much noise. Air cooled with ten degrees right away and + 20 °C feels almost cold. But I don't mind. It's nicer to be at work tomorrow and all the other jobs I have for next week will go much smoother if it's bit cooler. Besides,I can sleep under my real blanket now instead of just a lousy sheet. 

6 kommenttia :

 1. No höh, minäkin olen toivonut ukkosta koko viikonlopun eikä mitään. Tuntuu, että kaikkialla muualla sataa nyrkin kokoisia rakeita :) Viileämpää tännekin tuli, oli mukava käydä iltakävelyllä, kun ei ollut heti hiki, kun astui ovesta ulos.

  Ensimmäinen kuva on hämyisen kaunis. Kuin yöllä kuvattu, yökasteen jo tullessa iholle.

  VastaaPoista
 2. i like thunderstorms as well ! they are such a show ! but our cats are like your dogs, they are a little scared and hide underneath the comforters.
  our weather in june has not been so good (many dull & rainy days) so i wouldn't mind a lot of sunshine & even some heat which we had this weekend just as we're back home from Sweden
  I can't wait to catch up with your news & always beautiful posts but that will have to be a little later in the week xo

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ole vielä saanut sitä toivomaani ukkosta, lähellä on kyllä satanut ja jyrissyt muttei meillä, ollaan kai semmoisessa paikassa että se kiertää tästä ohi. Toivottavasti päästään pian semmoiseen, josta ei kierrä!

  Minustakin tämän viileys ja tuuli on ihanaa, olo on heti jotenkin virkeämpi. Kuviesi viileitä sävyjä rakastan.

  VastaaPoista
 4. Täälläkään ei ole ukkosta kuulunut, ei sadetta tuntunut. Saisi kyllä jo, ainakin jälkimmäinen!

  VastaaPoista
 5. Noissa apiloissa on kyllä just näiden päivien tunnelma!

  VastaaPoista
 6. Solen: Tuo ukkonen oli kyllä aika hurja,vähän jo toivoin etten olisi toivonutkaan sitä:) Mutta hyvää se teki. Ja nyt on taas helle. Olisi tuo viileys voinut vielä hetken jatkua.. Ja kiitos!

  Valerie: Oh,what a pity that you've had bad weather there..:( I wish it stays better now! We've got heat again and well,it's lovely but I wish that cooler air would've stayed here a bit longer..

  Mirva: Täältäkin ukkonen yleensä kiertää ohi kun on vettä ja mäkeä molemmin puolin,mutta nyt tuli päälle,ensimmäistä kertaa tänä aikana kun ollaan tässä asuttu. Ei tarvi toiste tulla:)
  Olo oli tosiaan viilemäpi,mutta nyt on taas helle. Ja veto heti pois. Höh. Mutta kiitos sinulle:)

  Ilona: Saitkohan sadetta jo? Nyt ei taida taas sataa hetkeen..

  Tanja: Oi,kiitos! :)

  VastaaPoista