Pages

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Siivosin melkein koko päivän ja huomenna jatkan taas. Lapsella on (ihan liian!) pian synttärit ja ehkä siitä johtuen minuun iski kummallinen siivousvimma. Kummallinen ja erittäin harvinainen vimma. Mutta mikäs tässä,siivotaan nyt sitten kun siltä tuntuu. Päivällä käytiin myös nopeasti Metsäkylän Navetalla; vein sinne leikkimökin alta löytyneitä vanhan kaakeliuunin kaakeleita. Hienoa,että ottivat ne siellä vastaan,etteivät joutuneet minnekään hukkaan. Ja samalla reissulla harhauduttiin kirpparille ja lähdettiin sieltä kassi täynnä kaikenlaista: pieni naulakko,korulipas,emalikulho,maljakko (ei kuvassa) sekä kengät,pieni nukke ja pari mekkoa lapselle (nekään eivät päässeet kuvaan). Hmmm. Aika pahoja nämä tällaiset harhautumiset. 

I cleaned almost the entire day and I'll continue it tomorrow. P's birthday is soon (too soon!) and maybe because of that I've got some weird cleaning-energy. Weird and extremely rare cleaning-energy. But well,let's clean then. At day we stopped by at a nearby farm,where they sell all kinds of old building materials etc. and where is this lovely café and alpacas too. I brought some old tilestove tiles with me (we found them under our playhouse) and they took them to their stock. It was so great! We also strayed to a flea market and we left there with a bag full of stuff: a small rack,a jewellery chest,an enamel bowl,a vase (not in the pic) and shoes,a small doll and two dresses for P. (not in the pic either). Hmmm. This kind of straying is quite bad:)

10 kommenttia :

 1. ... mutta miten piristäviä! Hienoja löytöjä olet kyllä tehnyt, taas. Mulla oli myös harvinainen siivousvimma sunnuntaina, kun aiemmin viime viikolla saatiin uusi imurin varsi rikkoutuneen tilalle. Sitä jotenkin osasi arvostaa, kun oltiin oltu melkein kolme viikkoa imuroimatta...

  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 2. Olenko jo sanonut, että meillä on kenkäkaimat? Nuo eccosi ovat ihan samanlaiset kuin minulla, kirpparilta hommatut, mutta kuin uudet.

  Meillä on miehen kanssa suursiivousprojekti, huone per päivä. Tänään on vuorossa makkari :)

  VastaaPoista
 3. Onko eka kuva sieltä Metsäkylältä? En ole vieläkään sinne päässyt.. ja kohta loppuu kesä kesken kun heinäkuukin jo buukattu.. Hyvät löydöt teit!

  VastaaPoista
 4. Eilen myöskin harhaudittiin täällä päässä kirpparille. Tuloksena neljä punaista tuolia, punainen lipasto, pokerikirja miehelle, iso lasinen pullo, elokuva, laseihin imukuppitunnistimia sekä pienempi vihreä kulho. + ikeasta kaikkea pientä ja oleellista. Siinä taisi mennä seuraavankin kuun budjetti vituralleen, mutta nyt on kaikkea kivaa kotona. :D

  VastaaPoista
 5. ah, that hard to come by cleaning energy, or cleaning bug as i like to call it. Glad it bit you, it's bit me too, tomorrow I shall be cleaning, tidying, sorting and chucking things out. Happy cleaning :)

  VastaaPoista
 6. Beautiful salad!here is very difficult to find and things like that, but my grandmother always get find something!!

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä! Mua harmittaa kun täällä kaupungissa missä kesääni viettelen ei ole niin hyvät kirpputarjonnat nyt kun ois aikaa niissä suhata.

  Rentoja kesäpäiviä teille! :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään ekasta kuvasta!
  Korulipas voisi olla eestiläinen, no tuli vähän semmoinen hassu olo :)
  Minä tarvin kipeästi siivousvimmaa, mistä saisi

  VastaaPoista
 9. Mirva: Joo,totta! Piristävät kyllä aina kovasti,vaikka ei mitän löytöjä tekisikään. Ne löydöt ovat sitten vaan plussaa:) Kiitos sinulle!

  Solen: Joo,taisit kertoa. Aika hassu juttu,nämäkin ovat kirpparilta ja olivat melkein uudet kun ostin ne..ja Minjalla sama homma. Omituista,mutta ei haittaa,nämä kengät ovat yhdet parhaimmista:)

  Merja: On. Ja sanos muuta..minäkin ajattelin että tänä kesänä käydään sitten siellä ja tuolla ja yhtäkkiä on jo heinäkuu eikä olla käyty yhtään missään. Apua. Kesä on liian lyhyt. Vaan voihan sitä ainakin joissain paikoissa käydä muulloinkin kuin kesällä,Navetta on auki ympäri vuoden.

  Nelly: Taisi minunkin budjettini hieman horjahtaa,mutta ei onneksi pahasti:) Hyviä löytöjä sinullakin!

  Melski: It was quite quick energy,I don't have it anymore but I should still clean..blaaah. But maybe it's on its way to you? :) Happy cleaning to you too!

  Anna: Thanks! Grandmother are good to find nice things:)

  Hanna: Kiitos! Ja voi harmi..ehkä sun pitää tehdä joku retki toiseen kaupunkiin jos siellä olisi paremmat tarjonnat? Ihania kesäpäiviä sinullekin!

  Marika: Kiitos! Hmm,en yhtään tiedä onko tuo suomalainen vai mikä...mistäs sen tietää jos se on vaikka eestiläinen:) Ja voi,se vimma hävisis jo täältäkin..liian aikaisin:)

  VastaaPoista
 10. If you have more energy, come over ! I wouldn't mind some help for cleaning, my knee (tendon) has been aching lately :(
  I love the first photo, if you have some more postcards printed in the cold season, it would be a great one ! (I'd buy it !)
  Enjoy the party after the cleaning :) there has to be a reward in some way !

  VastaaPoista