Pages

keskiviikko 10. elokuuta 2011

* * * * * * *

 Kaupunginpuiston hevoskastanja on lempipuuni. Olen käynyt siellä lapsesta asti,isäni kanssa ja yksin. Sen alla voi kuvitella olevansa jossain aivan muualla,valokin on kuin viidakossa. Sen alta voi myös löytää piikkipalloja ja tänään löytyi kolme,joista tosin vain yksi selvisi kotiin. Kotona kaivoin päälleni ikivanhan hippipaidan ja löysin kaapista salmiakkijugurttilakuja,jotka nimestään ja ulkonäöstään huolimatta ovat aivan superhyviä! Nyt repussa odottaa muutama vaate,varakengät ja yöpaita - lähden huomenna Helsinkiin kahdeksi päiväksi! Ihanaa!
 
Horse-chestnut in one near by park is my favourite tree. I've been visiting it since I was a child,with my dad and alone. You feel like you're somewhere else under it,even the light is like in a jungle. You can also find spike-balls under it and today we found three,although only one came home with us. At home I put a very old hippie shirt on and found salmiac&yoghurt covered licorice from our cupboard and despite the name and the way they look,they taste supergood! Now I have few clothes,spare shoes and a nightie waiting for me in my backbag - I'm leaving to Helsinki tomorrow! Yey!

11 kommenttia :

 1. Ihania vihreitä kuvissa! Täällä on ollut koko päivän niin harmaata ja sateista, että nämä piristivät. Kiitos :)

  Ihanaa Helsinkiä!

  VastaaPoista
 2. Täällä on kaunis lämpöinen elokuu juuri sinua varten:D
  Kaikkea ihanaa matkaasi.

  VastaaPoista
 3. Voi minkä hippipaidan sitten kaivoitkin! Ei kai materiasta kuulu ihan näin paljoa innostua, mutta kyllä tuo paita pistää melkein tipan linssiin :) Ja ihanuusvärejä myös muissa kuvissa. Ja kuule: uskon mukisematta salmiakkijugurttilakujen hyvyyden! Hyvää reissua toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Hevoskastanjat on ihania!

  Hyvää ja kaunista Helsinki-reissua!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin täällä pohjosessa on satanut ja synkistellyt koko päivän joten nämä, varsinkin ensimmäinen kuva piristi kovasti kun aukesi eteeni, kiitos tästä, nyt voin hyvillä mielin lähteä untenmaille vihreitä unia näkemään. Ja hyvää matkaa Helsinkiin!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja hauskaa matkaa!

  Hevoskastanjat ovat minulle Keski-Eurooppa. Hevoskastanjan haluaisin myös pihalleni kasvamaan. Viime syksynä kannoin kaupungilta kotiin usean piikkipallon ja lapset seurasivat pallojen aukenemista innolla, mutta yhtään siementä en istuttanut.

  VastaaPoista
 7. Malla: Kiitos sinulle! :)

  Maria: Kiitos! Matka oli hyvä ja elokuinen Helsinki ihana:)

  Vilppumaan Erika: Oi,hippipaidat taitavat olla lähellä sydäntäsi? :) Niin minunkin,harva vaan on kovin käyttökelpoinen..tämä on ja nyt aion taas muistaa käyttääkin sitä. Kiva jos pidät siitä:) Salmiakkijugurttilakut ovat ihania ja niitä on vielä pari jäljellä,taidan kohta herkutella niillä:)

  Minja: Kiitos!

  Taina: Voi,hyvä kuulla. Sateen ja harmaan keskellä on kyllä mukavaa nähdä vilahduksia vihreästä..Kiitos sinulle!

  Merruli: Kiitos! Minustakin olisi kiva,jos omassa pihassa olisi hevoskastanja mutta onneksi niitä on tuossa lähelle muutama,tai ainakin tuo yksi. Pitääkin laittaa ainakin yksi kastanja multaan syksyllä:)

  Liivia: Kiitos:)

  Anonyymi: Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Siskoni osti myös noita lakunameja ja olivat ihan älyttömän hyviä tosiaan!

  VastaaPoista
 9. Pauliina: Hihii,hyvä! Ovat myös erittäin kuokuttavia..:)

  VastaaPoista