Pages

perjantai 19. elokuuta 2011

Kurkkukipu vaihtui tukkoiseen nenään,mutta sain tärkeät asiat hoidettua (aika pitkällä jonotuksella tosin) ja piristin itseäni Fidan alennusmyynnissä. Löytyi kaksi kehystä (yht. 2,5 e),puuhelmet (1 e),kori (0,25 snt) ja ihana takki (3,5 e mutta siitä ei kuvaa),jota ystävä kehui ja mies kauhisteli:). Se lähtee kuitenkin mukaan reissuun,niinkuin tuo mummoni vanha villatakkikin. Lapselle ostin pienen koiran,jota on katseltu ja huokailtu varmaan pari kuukautta. Se maksoi kymmenen senttiä,sai nimen Leona ja oli leikeissä mukana koko päivän. Käytiin myös Hoffissa herkuttelemassa ja hamstraamassa pähkinöitä P&S:stä. Nyt vielä kannullinen rooibosta,sitten nukkumaan että jaksan huomenna töissä. Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille!

Sore throat turned into stuffy nose,but I got my important things done (with a long queuing though) and cheered myself up at one flea markets sale. I found two frames (2,5 e together),wooden pearls (1 e),a basket (0,25 cnt) and a lovely coat (3,5 e but it's not in these pics) which my friend praised and E. doupted:). However,I'm going to take it with me to our trip and my grandmas old cardigan too. For P. I bought a little dog that she's been watching and sighing at least couple months. It costed ten cents,got herself a name Leona and was in her plays all day. We also went to a café and bought some nuts too. Now I'm going to make a jugful of rooibos,then it's time to go to bed so I have some energy to work tomorrow. Cosy Friday-evening to all of you!

11 kommenttia :

 1. Hei, mukavaa reissua! Lappi kuulostaa kyllä hyvälle :)

  VastaaPoista
 2. your Dress with the birds *_*
  OMG its so beautiful.

  VastaaPoista
 3. Kivat löydöt. Mummosi villatakki on ihana!

  Oikein hyvää Lappia :) ja sitä huomista työpäivääkin vielä.

  VastaaPoista
 4. Olispa meilläkin Fida!Ja punnitse ja Säästä!Meil ei ole kuin ylihintainen SPR:n Kontti ja Prisman kämänen pähkinähylly.P&S kuivatut luomuaprikoosit on ihan käsittämättömän hyviä.Vakio Helsingin tuliainen.Hienot löydöt,helmet varsinkin.Ja tuo paita/mekko/tunika jossa on lintuja!Ihan mahtava!

  VastaaPoista
 5. Niina, your tea photos always send me to the kitchen to make myself a pot of tea...! I make a party out of most tea cup I make and drink, thanks to you.

  Come for tea sometime?

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo mummon villatakki ja lintupaita!!
  Täällä myös yskitään ja niistetään. Sitkeä on tämä flunssa. Tänään on silti päästävä myöskin kirpputorille, jos toisellekin.

  VastaaPoista
 7. Rooibos myös oma suosikkini Fida:D samoin ja UFF.Lämpöisiä ajatuksia viikonloppuusi ja toivottavasti olo kohenee että jaksat matkallekin.

  VastaaPoista
 8. Haa, tunnistan Hoffin teekannun :) Toivottavasti parannut tukkoisesta nenästä ennen reissua ja toivotan samalla myös hyvää reissua! Meidän piti lähteä myös lähteä Lappiin, mutta jouduttiinkin koiravahdeiksi. No ei se mitään, joku toinen kerta sitten.

  Kaunis tuo lintupaita, ihanan värinen.

  VastaaPoista
 9. Milla: Kiitos!

  Tatii Talentlos: :) Thanks!!

  Minja: Kiitos sinulle! Ja tiedätkö,heti kun näin tuon takin,sinä tulit jostain kumman syystä mieleeni:) Ehkä sinulla on jokin tuon tyylinen tai värinen takki?

  Rimpsukaisa: Fida on kyllä kiva! Tosin aika korkeat hinnat esim. vaatteissa,mutta sitten taas muut jutut ihan ok-hintaisia. Toivottavasti tekin saatte joskus oman sinne.. Ja kiitos!

  Lucy: Oh,how funny to hear that! And nice too:) But I've got the same thing: other peoples tea-pictures make me wanna have some tea too:) And yes,I would love to come!

  Tuulia: Kiitos! Minusta tuntui tänään töissä,että vähintään joka toinen asiakas yski tai niisti..ei aika yleistä on. Minulla onneksi vähän helpottaa. Toivottavasti pääsit kirppareille!

  Maria: Hyviä suosikkeja sinulla:) Uffia täällä ei ole,mutta ei se haittaa..ovat aika kalliita nykyään,ainakin siis siellä teillä ja Tampereella. Kiitos kaunis sinulle Maria!

  Anna: :) Thanks:)

  Solen: Haa,hyvä! Kerrankin jaksoin ja ehdin juoda melkein kaikki,puoli kupillista vaan jäi:) Ja kiitos,nyt on jo parempi olo,lapsella myös,ja toivottavasti sellaisena jatkuukin.
  Voi harmi:( Toivottavasti saatte pian uuden tilaisuuden! Kiitos sinulle:)

  VastaaPoista