Pages

tiistai 16. elokuuta 2011

On ollut töitä ja touhuja. Harmaita päiviä ja pimeitä iltoja. Tuntuu omituiselta pitää lamppuja päällä ja ikkunoita kiinni. Villasukat viihtyvät jalassa ja teemuki kädessä. Päätin,että koskaan ei voi olla liian vanha opettelemaan kävelemään koroilla ja ostin puukengät. Ne ovat ihanat ja hämmästyttävän mukavat jalassa. Mutta varmasti ainakin muutama ihminen sai hyvät naurut vaappumiselleni tänään:)  

Hustle and bustle. Grey days and dark evenings. Feels weird to keep lights on and windows closed. Woolen stockings stays on and a teamug is on my hand all the time. I decided that I can never bee too old to learn to walk on heels and I bought clogs. They're lovely and feel surprisingly good on. But I guess at least a few people had a good laugh watching me wobbling on them today:)

12 kommenttia :

 1. Kyllä noiden puukenkien tähden kannattaakin totuttautua korkokävelyyn -kaunokaiset. Kuvien turkoosikeltainen-linja valloittaa, ihana sarja kaikkiaan. Helsingin kuvasarjatkin nautin.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat kengät!Löysin valkoiset Schollin puukengät kirpparilta eurolla,kokokin oikea muttei ne noin herkulliset ole.Valkoisia ei voi pitää syksyllä,sukkahousujen kanssa.Tai voi mutten osaa.Eikö joku etikettisääntökin ole ettei valkoisia housuja (vai hame,kengät?) käytetä kuin kesäkauden ajan,purjehduskauden?Valkoisissa on puolipukeinen olo syysviimassa.Eikä toki ole käytännöllinenkään.
  Jään haaveilemaan sinisistä puukengistä.Ja harkitsemaan kenkien maalaamista.

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit neljännessä kuvassa:)

  VastaaPoista
 4. Täydellisen väriset ja muutenkin ihanat kengät! Minäkin löysin hienostelukengät, jotka soveltuvat sairaalle jalalleni. Tosin ne tärvääntyivät hetkellisesti festareilla. Katsotaan, kunhan savi kuivuu, saanko niistä vielä miten hyväkuntoiset :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upeat kengät, ihana väri!!!

  Jotain puukenkäkoikkelehtimista ehkä ilmassa, onneksi et kaatunut niillä rähmällesi.

  Minulla on eiliseltä polvet ruvella ja jalka niiin kipeä, auts.

  VastaaPoista
 6. Onpas piristävä väri kengissäsi! Minulla on juuri samat mustana ja ruskeina, eikä parempia kenkiä ole mulla ollut ikinä. Ne ovat ihan kuin jalan jatke, kuin ei kenkiä jalassa olisi ollenkaan, juostakin niillä voi hyvin.

  VastaaPoista
 7. Hyvä väri korkokengille! Toivottavasti koroilla kävely sujuu jo pian paremmin :) Minä en ole käyttänyt korkoja arkikengissä varmaan kymmeneen vuoteen - joskus ihan teininä kylläkin. Totuttelua se vaatii, mutta jos kengät on hyvät niin kyllähän se varmaan pian sujuu.

  VastaaPoista
 8. Hei, sinulla on kauniita kuvia ja ihania tunnelmia täällä! Olen myös huomannut sen, miten outoa on, kun on pimeämpää kuin viikko sitten. Ihanat kengät!

  VastaaPoista
 9. Yes, fall is in the air... and it feels good in one way, and just to soon at the same time....
  The clogs, they look great! The colour!

  VastaaPoista
 10. Kengät on ihan täydellisen upeat, todella chic. Ei haittaa, jos noilla vähän vaappuu.

  Ja muutenkin koko kuvasarja on niin kaunis. Olen etsinyt tuollaista naulakkoa kirppareilta.

  VastaaPoista
 11. Merruli: Kiitos paljon! Ja juuri samoin ajattelin:)

  Rimpsukaisa: Kiitos! Hmm,en tiedä enkä välitä mistään etikettisäännöistä mutta on minustakin ehkä hieman outoa käyttää valkoista nyt,siis minun itseni. Muiden päällä se näyttää hyvältä. Mutta samoin,minulle se ei ole käytännöllinen väri myöskään.
  Miksi ei sitä kenkiäkin voisi maalata? :)

  Tuulia: Kiitos!

  Tanja: Kiitos! Nämä ovatkin ihan ensimmäiset hienostelukenkäni:) Yleensä kaikissa on ollut vikana se,että niillä ei ole hyvä kävellä mutta näillä on. Flowssako kenkäsi tuhriintuivat? Toivottavasti saat ne kuntoon!

  Himalainen: Kiitos! Väri on minustakin upea,mutta niin outo kun yleensä kenkäni ovat mustia tai ruskeita..mutta päätin samalla,että opettelen myös pukeutumaan värikkäämmin:)
  Ja voi auts sinua,toivottavasti ei pahasti sattunut! Olen kyllä aika varma,että joku kerta minäkin koikkelehdin itseltäni nilkan nurin,olen kamala koheltaja ja siihen kun lisää vielä korot niin...:)

  Liivia: Kiitos! Minä en ole kuin kerran noilla tosiaan kävellyt,mutta vaikuttivat oikeasti hyviltä,jahka totun korkoon. Varmasti hankin mustat tai ruskeat myös!

  Maija: Kiitos! Minä en ole käyttänyt korkokenkiä oikeastaan koskaan..korkein korko mitä nyt on ollut käytössä on ehkä kolme senttiä,joten oudolta kyllä tuntuu:) En ole vielä ehtinyt harjoittelemaan lisää,ehkä huomenna. Mutta parempia kenkiä harjoitteluun ei tuskin ole:)

  AnnaS: Oi,kiitos paljon! Ihanaa kuulla:) Ja se on kyllä kumma,miten se pimeä tuntuu aina niin oudolta syksyn jälkeen..ja tulee ihan yhtäkkiä.

  Sara: Thank you! I fell in love with the colour too:) And yes,autumn feels good and too soon at the time!

  Kirjailijatar: Oi,kiitos! Nuo ovat kyllä ensimmäiset kenkäni,joista voi käyttää sanaa chic..vaan vielä kun näyttäisin itsekin chiciltä niiden päällä:) On se minusta ainakin aika noloa,jos ei osaa kävellä koroilla:)
  Katselin tuota naulakkoa pitkään kirpparilla,mutta en raaskinut ostaa kun oli 15 e...sitten kerran hinta oli laskenut vitoseen ja nappasin sen heti mukaani:) Naulakot ovat ihania!

  VastaaPoista
 12. Flowssapa Flowssa. En ole vielä edes ehtinyt koittaa puhdistusta, sosiaalista kiirettä pitää.

  VastaaPoista