Pages

lauantai 3. syyskuuta 2011

Eilen sain kaunista postia Liivialta (kiitos vielä kerran!) ja katselin maailmaa kaleidoskoopin läpi. Tänään olin töissä ja loppuillan aion viettää hyvän kirjan seurassa ja juoda paljon kerma-karpalo-rooibosta. Ja polttaa kynttilöitä ja syödä vähän tummaa suklaata ja kutoa. Mitä te aiotte tehdä? 

Yesterday I got beautiful mail from Liivia and watched the world through kaleidoscope. Today I was working and the rest of the evening I'm going to read a good book and drink lots of cream&cranberry-rooibos. And burn some candles and eat dark choclate and knit. What are you going to do?

8 kommenttia :

 1. kuulostaa niin hyvältä sun lauantai-illan suunnitelmat. minä puolestani maalailen keittiön pöytää, lueskelen laiskasti lehtiä punaviinilasin kanssa sohvannurkassa ja mikä parasta, koiruus kainalossa.
  blanc
  ps. ihania kuvia taas!!

  VastaaPoista
 2. Hyvät suunnitelmat, minunkin tekisi mieli kutoa kun ostin tänään uusia lankoja, mutta ne saavat odottaa huomiseen. Tänään nimittäin saunotaan kynttiläsaunassa ja katsotaan Hercule Poirotia! (siis sitten kun lapsi menee nukkumaan...) :)

  VastaaPoista
 3. Minä katson paluu tulevaisuuteen-elokuvaa (hih!) ja yritän ottaa rauhallisesti. Saunan ja lasillisen viiniä toivon rentouttavan. En uskalla hetkeen neuloa, kun olen kärsinyt inhottavasta huimauksesta. Tämäkin koneella olo on vähän niin ja näin.

  Hyvät suunnitelmat siellä teillä :) Ja kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 4. Olin saunassa remontin jälkeen yksin ja nautin.Nyt lasissa siideriä ja seurana nuoriani ,ilta on lämmin istumme pihalla katselemme taivaan rantaa ja merta.(pizzaa käden ulottuvilla:))
  Kiitos kauniista täällä taas kerran.

  VastaaPoista
 5. Nyt on jo sunnuntaiaamu, mutta eilen uppouduin lähihistoriaan; ensin liikutuin Berliinin muurin murtumisesta kertovasta dokumentistä, sitten itkin vuolaasti Tallinnan Rock Summer-dokumentin mukana. Olen vieläkin niissä tunnelmissa. Niin uskomattomia asioita.

  VastaaPoista
 6. Ouch...love snail mail and Rooiboos! I will drink my apple rooibos and eat some hazelnut milk chocolate!

  VastaaPoista
 7. Lauantai-ilta oli elokuvailta ystävien kanssa :) Nauroin enemmän kuin moneen päivään, oli mukavaa.

  Neljännen kuvan tapetti on i-h-a-n-a! Ja valokuvaseinä myös. Harmittaa ihan kun tänne vuokra-asuntoon ei voi kovinkaan paljon laittaa seinille nauloja... No, onneksi on kortteja tuomassa väriä valkoisille seinille :)

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hi!
  I love your blog; such lovely photos. You have a beautiful life!

  Happy Christmas from Jade B. in California!

  P.S.- I have a little blog called "le emeraude" at
  ceylonbasquiat.blogspot.com but sometimes it does not seem to want to come up!

  VastaaPoista