Pages

perjantai 16. syyskuuta 2011

Olen kyllästynyt sateeseen ja pimeään. Olen pitänyt tietokoneen kiinni ja lukenut tuhatsivuisen kirjan ja karannut sen mukana kauas pois. Olen kutonut ja juonut teetä ja jättänyt kotityöt tekemättä. Olen ihaillut lehtiä ja metsää ja peltoa ja tuttavan kotia. Olen ollut töissä ja tanssimassa ja etsimässä lahjoja. Olen herkutellut paljon ja ommellut ihan pikkuisen. Olen ollut alakuloinen ja kovin väsynyt. Sama juttu joka syksy. Kaipaan aurinkoa.

I'm fed up on rain and on this darkness. I've kept my computer closed and read a book that had thousand pages and flown away with it to somewhere far away. I've knitted and drank tea and haven't done any houseworks. I've admired leaves and the forest and the field and my friends home. I've been working and dancing and searching presents. I've feasted a lot and sewed a bit. I've been melancholy and very tired. Same thing every autumn. I miss the sun.

13 kommenttia :

 1. Välillä on niin hyvä pitää tietokone kiinni ja katse neuleessa tai kirjassa. Sadetta on tosiaan tullut jo täydeltä laidalta, minä syksyihminenkin jo sain siitä tarpeekseni. Kauniin lehtimaan löysit!

  VastaaPoista
 2. sometimes this is all what one needs ! housework can wait, and computers can be shut up...
  evenings are much cooler this week and days shorter. i sort of fear the autumn if it's wet, because i know we had a bad summer and not enough sun/light.
  now that's a very attractive table that would cheer up any tired mind ! yum !
  & you're going to have something else to "read" (at least to look at & day dream) real soon ;)
  i can't send you any sun, but here's a (((big hug))) for the weekend

  VastaaPoista
 3. Paljon olet tehnyt myös paljon positivisia ja kauniita asioita. Minä otin esille kirkasvalon ja taidan avata d-vitamiinit. Syksy saa minutkin hieman epävireeseen.

  VastaaPoista
 4. Pimeäntorjuntakeinosi kuulostavat oikein mainioilta! Minäkin haluaisin aamulla kotoa lähtiessäni laittaa joskus jotain muuta päälle kuin tuulitakin. Onneksi eilen ja tänään on paistanut vähän aurinkokin :)

  VastaaPoista
 5. i'm sorry autumn hasn't started so happily. i feel sad too when i watch the leaves falling, i miss the extra hours of light. Housework can wait, i agree! enjoy those comforting indoor things. what was the book?

  VastaaPoista
 6. Syksy vie jotenkin jo etukäteen tänä vuonna kesän antaman voiman.Huomaan odottavani itse talvea ja lumenvaloa.Tämä tietokone on hyvä unohtaa välillä.Ihana olet.

  VastaaPoista
 7. Hassua miten vuodenajat vaikuttavat niin eri tavoin. Itse olen aina syksyllä erityisen energinen ja pursuan haaveita ja ideoita. Valon kaipuu ja tuskastuminen alkaa sitten tammikuussa, kun ei ole jouluakaan odotettavana... Vaikka toisaalta silloin voi kävellä jäällä ja sokaistua lumesta. Onneksi joitakin valopilkkujakin olet arjesta löytänyt!

  VastaaPoista
 8. yleensä väsyn enemmän keväästä kuin syksystä, mutta tällä viikolla myrskysää vei mieleni.. Onneksi tänään oli hieno aurinkoinen syyssää ja pääsi metsään sienelle. Toivottavasti aurinko paistoi päivääsi myös!

  VastaaPoista
 9. Merruli: Totta,se tekee kyllä hyvää. Ja onneksi tänään paistoi aurinko! Olin kyllä töissä mutta silti oli mukavaa:)

  Valerie: Yes,you're right! And also this autumn makes me wanna just knit and read and be lazy:)
  I hope your autumn is bright and sunny! And I hope that ours will change into that too..
  And oh!! Am I going to have a package from you maybe? Yeyy! So great,I can't wait! I've been collecting something for you too and just when I get a grip of myself,I'll send it to you.
  Thank you for your hug - it did send me some sunshine too! :) xoxo

  Rouva Kameleontti: Oi,kirkasvalolamppu on kyllä varmaan aivan mahtava! Ja epävire,se on juuri oikea sana tähän oloon!

  Sofia: :) Joo,ei siihen pimeän torjuntaan muu oikein auta kuin tee,hyvä kirja ja herkut:) Onneksi tosiaan oli aurinkoa tänään!

  Melski: I miss the light too! I love falling leaves,they are so pretty but I'm sad too..I don't want the cold and the darkness:( The book was Fatimas Hand by Ildefonso Falcones and it was really good!

  Maria: Syksy muuttui liian nopeasti liian märäksi ja pimeäksi,se valoisa ja kuiva kausi jäi välistä pois. Minulla ei ole kyllä kiire talveen,mutta lumen tuomaa valoa kieltämättä kaipaan.. Ja joo,tekee hyvää pitää taukoa täältä ja koneelta. Itse olet ihana!

  Sohvi: Kyllä niitä valopilkkuja aina löytyy kun vain jaksaa vähän katsoa tarkemmin:) Ja niin,minäkin pursuan ideoita ja haaveita mutta kaikki energia on vaan kadonnut jonnekin.

  Eerika: Täälläkin paistoi,se oli ihanaa! Olin kyllä töissä ja sisällä melkein koko päivän mutta oli silti mukavaa:)

  VastaaPoista
 10. Lohduttavaa, kun joku muukin tunnustautuu epäsyksyihmiseksi (samaa valittelin omassa blogissani...). Innostun kyllä syksyllä uusista käsityöjutuista ja harrastuksista ja valokuvauksestakin, mutta pimeyttä, kylmyyttä ja sadetta en jaksa. Piste.

  VastaaPoista
 11. Minuakin vaivaa kadonneen auringon alakulo, vaikka syksy onkin lempivuodenaikani...

  Tuhatsivuisen kirjan lukeminen kuulostaa ihanalta seikkailulta!

  VastaaPoista
 12. sama meininki täälläkin.

  pikainen vilkutus kuitenkin!

  VastaaPoista
 13. Tie on kevyt: Niin,olen minäkin syysihminen,mutta juuri tämä pimeys ja märkä ja sade masentaa ja ärsyttää. Kauniit ja aurinkoiset syyspäivät ovat taas niin ihania että..niitä odotellessa..:)

  Hippityttö: Se olikin! Ja olisi voinut olla vielä pidempikin:) Kadonneen auringon alakulo,niinpä.

  Johanna: Vilkutus takaisin! Toivotaan aurinkoa.

  VastaaPoista