Pages

lauantai 8. lokakuuta 2011

Harvinainen aamuvuoro lauantaina,oli mukavaa päästä jo kahdelta. Kävin isän luona ruokkimassa ja paijaamassa maailman suloisimpia kissoja,Vilmaa ja Pörriä. Ihana pörröinen ja kehräävä kaksikko. Vielä joskus meilläkin on yksi sellainen,varmasti. Kotona ompelukset siirtyivät myöhempään,sillä saatiin lapsen kaveri yökylään - ensimmäistä kertaa ikinä! Kaikki meni hämmentävän hyvin,jopa nukkumaanmeno. Ollaan oltu miehen kanssa ihan ihmeissämme. Kohta menen pihalle ja tähystelen taivaalle,jos vaikka näkisin edes yhden tähdenlennon. Hyvää yötä!

Rare morning shift on Saturday,it was nice to get from work already at two. I went to my dad's to feed and pet the most sweetest cats in the world. Lovely furry and purring duo,Vilma and Pörri. One day we'll have one too,I'm sure. At home I had to skip my sewings,because we got P's friend for a sleepover - for the first time ever! Everything went surprisingly well,even going to bed. We've been all amazed with E. I'm going to go outside soon and look up to the sky and hopefully see even one shooting star. Good night!

9 kommenttia :

 1. Täällä meren yllä tähdet tanssivat.Kiitos sanoistasi luonani.
  (ja kerro kiltti mistä sitä suklaata saa jota lähetit-jäimme "koukkuun "tyttären kanssa)
  kauniita tähtiunia niin sinulle kuin rakkaimmillesi
  maria

  VastaaPoista
 2. Oi,se on varmaan upean näköistä siellä! Minäkin olen juuri menossa pihalle vaikka pahoin pelkään että täällä on liikaa valoja joka puolella.
  Ja hih,suklaa on Lidlistä,eikö ollutkin hyvää? Se on lemppariani..ja siihen jää pahasti koukkuun! :)
  Kauniita tähtiunia teillekin sinne meren ääreen.

  VastaaPoista
 3. Mekin tiirailimme tähdenlentoja, minä en nähnyt yhtään, mies näki kaksi. Ehkä olimme liian aikaisin pihalla, myöhemmin meni tähdet pilven taaksen.
  Ihania karvaisia kissoja! Meidän Ainollakin on tuollainen pehmohiirulainen. Siinä on kyllä sellainen lanka josta vedetään ja hiiri rupeaa tärisemään. Ei se sillä paljon leiki, lankarullat ja rutistetut teepussin kääreet on paljon kivempia :)
  IHanaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
 4. Minä näin yhden! Ja ooh, siellä sun kuvissa pilkottaa samanlainen teepannu kuin minun aarteeni.

  VastaaPoista
 5. Vilma ja Pörri ovat aivan hurmaavia! Täälläkin yritettiin tähystää tähdenlentoja, mut eipä osunut silmiin. Toivottavasti siellä näkyi :).

  VastaaPoista
 6. Nuo kissanpennut ovat lutuisia söpöläisiä. Ja tuo hiirilelu on aika hauska tapaus, sillä on ihan ilme. Meillä oli joskus hoidossa kissa, se meni aina piiloon maton alle.

  VastaaPoista
 7. Me nähtiin kymmenessä minuutissa kymmenen tähdenlentoa! Ja sitten niska kipeytyi, varpaat palelivat, mutta mieli oli keveä ja valoisa. Se oli ihmeellistä!

  VastaaPoista
 8. Solen: Näin kolme,sellaista oikein nopeaa vilahdusta vain. Sitten tuli liian kylmä ja piti mennä sisälle:)
  Nuo kissat taitavat myös leikkiä ihan millä vain,mun kengännauhat ja kameran hihna olivat ainakin aika mielenkiintoisia:) Kiitos sinulle!

  Tanja: Hyvä! Yksikin on hyvä. Tarkoitatko tätä näissä kuvissa vai sitä mustaa mikä on ollut muissa kuvissa? Kumpi tahansa sinulla onkaan,niin hieno on:)

  Sohvi: Ovat kyllä! Teki niin mieli napata ne mukaan:) Ja juu,kolme näin,olivat pieniä vilahduksia tosin vain.

  Kirjailijatar: Tuo mustavalkoinen on kyllä jo ihan aikuinen,ruskea eli Vilma syntyi keväällä eli on kai vielä vähän pentu:) Mutta hurmaavia ovat! Hoitokissakin olisi kiva,paitsi ei sitten ehkä jos se olisi vain maton alla piilossa..:)

  Isoinpapu: Oi vau,se on jo paljon! Minä näin tosiaan vain kolme pientä vilahdusta,nekin oli hienoja mutta ei nyt niin kovin ihmeellisiä.

  VastaaPoista