Pages

maanantai 31. lokakuuta 2011

Päivät ovat sujahtaneet ohi nopeasti,harmaina ja laiskoina ja sumuisina,painavinakin ja nyt on yhtäkkiä talviaika ja lokakuun viimeinen. Viikonloppuna syötiin liikaa karkkia,oltiin hämärässä ja hiljaisuudessa,töissä oli hauskaa,luin kirjan ja kudoin,yritin virkata mutta hermostuin,saimme vahingossa vapaa-illan kun lapsi jäi mummilaan yöksi ja se oli mukavaa (vaikka emme tehneetkään mitään erikoista) ja koin kauhunhetkiä kun kamera putosi tuolilta lattialle. Linssinsuojus iskeytyi kiinni UV-filtteriin niin kovaa,että se piti kangeta ruuvimeisselillä irti. Filtteri oli tietenkin aivan sirpaleina,mutta pelasti linssin ja objektiivin,luojan kiitos. Huh. Tänään lapsella oli naamiaiset kerhossa ja hän oli prinsessa,aika yllättävää:) Minä kiersin muutaman kirpparin ja löysin lapselle kirjoja ja mekon,muutaman kukkaruukun,koristeomppuja ja -punatulkkuja ja itselleni villapaidan. Lankakaupassa sorruin ihaniin Alpacoihin enkä malta odottaa että pääsen aloittamaan itselleni lämmittimet tuosta ruskeasta. 
Mukavaa maanantai-iltaa teille!

Days have been rushing by quickly and been all grey and lazy and foggy,even heavy. Now it's suddenly wintertime and the last day of October. On weekend we ate too much candies,were in dusk and in silence,I had fun at work,I read a book and knitted and tried to crochet but lost my nerves with it,we got a free evening&night by chance when P. wanted to stay the night at grandma's place and it was nice (even though we didn't do anything special) and I had some moments of horror when my camera dropped from a chair to the floor. The lens cover got stuck into the UV-filter so hard that it had to crank off with a screwdriver. The filter was all shattered,of course,but it saved my lens - thank god. Oh. 
Today P. had a masquerade at her playschool and she was a princess,how surprising:) I went to a few flea markets and found couple books and a dress for P,two flowerpots,decoration-apples and - birds and a gardigan for myself. I also fell for these lovely Alpacas at a yarn store and now I can't wait to start knitting a pair of wristwarmers for myself out of that brown yarn. 
Cosy Monday-evening to all!

14 kommenttia :

 1. Kameran putoamiset ovat kyllä karmeita tilanteita. Mulla on tippunut monta kertaa. Aina olen ihan varma, että nyt se hajos lopullisesti. Ihme, että toimii vielä.
  Onneksi selvisit säikähdyksellä!!

  Mun tyttö tahtoo pukeutua aina vain korkkareihin. Pelkät korkkarit, kaikki muu on liikaa:)

  Niin kauniit kuvat niin kuin sinulla aina!

  VastaaPoista
 2. Voi kameraa!

  Meidän hääpöytäliina 90-luvulta tuo ruusu,
  sai suupielet hymyyn:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania ja inspiroivia kuvia, kiitos! Tykkään varsinkin värimaailmasta ja kivat löydöt!

  VastaaPoista
 4. Oi kameraa! Mulla on kerran pudonnut kamera aika korkealta. Objektiivi hajosi ihan totaalisesti, zoomi ei enää toiminut ollenkaan, rungolle ei sentään käynyt mitään (putosi objektiivi edellä). Oli kyllä itkun paikka silloin, kamera on niin tärkeä. Onneksi kotivakuutus korvasi.

  Hieno fasaanin tepasteluhetki!

  VastaaPoista
 5. Ja ai niin, täytyy vielä kertoa, että siskoni on kerran vahingossa osunut vasaralla pöydällä olevan kamerani linssiin. Onneksi ei kovin kovaa osunut, ja onneksi oli linssinsuojus päällä, niin ei tapahtunut mitään.

  VastaaPoista
 6. Onko tuo katajamaisema sieltä vanhan Hesan tien vierestä? Jos niin, sitä ihastelen aina nenä kiinni ikkunassa ja sydän läpättäen. Epäsuomalainen kohta, kuin ihana villi oikku luonnossa.

  Tuo alpakkalanka on lemppariani, mutta valitettavasti sitä ei saa Tampereelta.

  VastaaPoista
 7. Kameraonnettomuudet ovat kamalia! Onneksi ei käynyt pahemmasti.

  Tykkään näiden kuvien värimaailmasta kovasti, niin lempeää ja rauhaisaa. Kotoisaa.

  Ihanaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 8. Celia: Joo,on tämä minunkin kamerani saanut vaikka mitä kolhuja mutta tämä oli kyllä pahin tähän mennessä..onneksi tosiaan selvisin säikähdyksellä! Hui.
  Ja hih,ai että pelkät korkkarit vain? Meidän tyttö haluaisi olla vaan mekko päällä..taitaa olla (siinäkin) minuun tullut:) Kiitos sinulle Celia!

  Rouva Kameleontti: Ai,hassua! Tuo oli Fidan ikkunassa:)

  Pauliina: Voi,kiitos sinulle! :)

  Ilona: Onneksi sait vakuutukseen! Ja voi siskoasi,vasaralla kameraan on jo aika hyvin:) Ja kiitos! Täällä on nytihan hirvästi fasaaneita tepastelemassa joka puolella:)

  Liivia: Joo on,Sääksmäen läheltä! Hyvin tunnistit:) Tuo "kohta" on aivan ihana minustakin..Muistan kuinka jo lapsena huokailin autossa,se oli niin erikoisen näköistä seutua.
  Voi harmi jos tuota lankaa ei saa Tampereelta mistään! Luulisi että saisi,jos kerran täältäkin saa..minun pitää joskus lähettää sinulle sitä! :)

  Malla: Hui,niin ovat! Onneksi selvittiin säikähdyksellä,minä ja kamera:) Kiitos sinulle ja tosiaan,ihanaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 9. taas sun kuvista tuli hyvä ja lämmin fiilis sisälle <3

  VastaaPoista
 10. Hello Niina,
  I just descovered your blog through Kerry's (Seventy Tree). I love your pictures, I think you have a beautiful eye on things, and your blog is a true beauty. The nature, your little girl, the pictures of you and your lovely dresses... You make me love autumn, so thank you.

  You are welcome to visit me here:
  pregnancyjoyandotherthings.blogspot.com

  Have a lovely day!

  VastaaPoista
 11. my camera happened the same thing on a trip to Paris; UVA filter protected the lens! xD

  VastaaPoista
 12. Really gorgeous photos. I love that pheasant (is that what it is?). I think I picked up some feathers from one around here not long ago - they really are beautiful birds.

  VastaaPoista
 13. NJJ: Oi,onpas mukavaa kuulla:) Kiitos!

  Anabelle: Hi! And nice to hear from you Anabelle! And also,thank you so much..! You make me feel so good:) I'll come to visit you soon. Have a nice day too!

  Anna: Oh,UV-filters are good protectors! :)

  Courtney: Thank you! And yes,it's a pheasant..we've got quite a lot of them around here and they're really beautiful! But I've never found their feathers..they most be beautiful too!

  VastaaPoista
 14. I want to tell you that I'm so so in love with your blog. First of all your feet-pictures. And then, those beautiful little birds. I'm always in love with birds, so these ones make my heart jump in the air. And the beautiful plant-basket.

  VastaaPoista