Pages

torstai 20. lokakuuta 2011

Vein autolastillisen tavaraa Fidaan,silti se ei näy missään. Ärsyttävää. Kotona on kestokaaos,mutta viikonloppuna se muuttuu,aloitan suursiivouksen. Penkkikuva on ystävän luota,käytiin siellä samalla reissulla leikkämässä ja syömässä. Oli hauskaa,enkä meinannut saada silmiäni irti ystävän uusimmista Kierrätyskeskus-löydöistä. Mutta meille ei tule enää mitään uutta,ennenkuin vanhat on käyty läpi ja osa laitettu pois. Katsotaan kuinka kauan tämä päätös pitää..:) 
P.S Huvikummussa on uusia pantoja!

I took a carful of stuff to a mission-organisation but you wouldn't know it by looking at our house. How annoying. We have an ongoing-chaos here,but it'll change on weekend as I'm going to start a superhousecleaning. The bench-picture is from my friend's home,we went there for a moment,to play and to eat. It was fun and I couldn't take my eyes off from her newest recycling center-founds. But we wont have anymore sutff in our house before we've gone through all the old and put a part of everyhting away. We'll see how long I can keep this promise..:) 
P.S There are some new ear-warmers at Huvikumpu!

9 kommenttia :

 1. Moo Niina, tääkin o Niina. Tykkään sun jutuista.
  Varsinkin kohta "...meille ei tule mitään uutta, ennenkuin vanhat on käyty läpi ja osa laitettu pois. Katsotaan kuinka kauan tämä päätös pitää...".

  Niinpäää ;) Tässä linnassa tapahtuu jotenkin outoja, kun mukamas mitään ei osteta, mutt heeii tossa kuistillahan uus sohva venaa kotiinkärrättynä... Ups.

  VastaaPoista
 2. Meille taas mahtuisi uutta vaikka kuinka, kun muutossa hävitettiin niin paljon eikä nyt päästä yhteisymmärrykseen siitä, millaista ostetaan tilalle! Virkistävää välillä näin päin...

  Meidän tytöt taitaa olla takkikaimoja. :)

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin löytyy takkikaima koossa 86cm :) Ja tuo ystävän matto näyttää hämäävän identtiseltä sen kierrätyskeskuslöydön kanssa joka varastossa odottaa että olis varaa viedä se kaikkine entisen omistajan koirankarvoineen pesulaan.Plus valkoinen matto jonka taisin pilata.Pesin saunan lattialla mäntysuovalla ja vein pihalle kuivumaan.Keltaraitainen,haiseva,sateessa vettynyt käärö odottaa sekin nyt sitä pesulakeikkaa.Kannatti säästää tässä kohtaa ja pestä itse..

  VastaaPoista
 4. i did a huge "cleaning" at the start of this year and after that we drove two full cars to a local mission-organisation, they were so happy for it and so was i!: )
  love your photos and i can't wait to get hold of your cards : ) i think i have to buy two sets, one for myself and one set that i can give away from..
  thank you for the e-mail, it was SO nice to read!: )

  i don't know if it is starting to get cold in finland yet, here in norway you can feel the cold winter air outside now...even had to use a hat on today! no snow yet but cold and crisp air.

  wishing you a beautiful autumnweekend dear niina,
  v

  VastaaPoista
 5. Haaveilen aina kodista jossa olisi siistiä ja avaraa, mutta totuus on sitten ihan toisenlainen. Jo pelkästään miehen musiikkikamat vaatii yhden kokonaisen huoneen ja kun se sama huone on meidän tietokone/sohva/pukeutumishuone siististä ja avarasta on turha edes haaveilla :) Joskus mietin, että sitten kun on rahaa, niin ostetaan iso vanha koulu jotta on varmasti tilaa. Mutta kyllä sekin varmaan täyttyisi ajan myötä, pitäisi vaan reilusti toisestä päästä viedä kierrätykseen kun tuo jotain uutta kotiin.

  Kiva tuo jakku. Hauskat värit.

  VastaaPoista
 6. Oh my oh my... could that mustard wool I see be the one that's on its way to my place?!! The colour is amazing...

  VastaaPoista
 7. Niina Oivi: Heh,kiitos:) Hyvä tietää,että en ole ainoa sitten..saa tosiaan nähdä kuinka kauan päätös pitää:) Ja hups,sohva!

  Mirva: Oi,tuo on juuri yksi syy miksi haaveilen muutosta! Siinä tulisi käytyä ihan oikeasti kaikki läpi..ja voisi aluttaa ihan alusta,katsoa mitä tarvitsee jne. Ja juu,takkikaimoja ovat:)

  Rimpsukaisa: Hih,terkkuja siis sinnekin takkikaimalle:) Meilläkin kasa mattoja,mitkä piti pestä kesällä itse mutta,kröhöm,jotenkin se vain unohtui:) Mietin jo tuollaista itsepesu-vaihtoehtoa mutta pelkään että siinä käy juuri jotenkin noin kuin sinulla..:) Pesulaan se on kai mentävä niin.

  Vibeke: Well,we should do the same too and I'm really planning to start it on weekend! It's always so refreshing and feels good:)
  And nice to hear that! I can't wait to see your post..:) Have you already ordered those cards?
  It's been about + 5-10 °c here and now the sun is shining and it's so nice&beautiful. But there's been a bit of winter on the air already.
  Wishing you the same Vibeke!

  Solen: Kiitos! Ja voi kuule,kuulostaa niin tutulta! Avara ja siisti koti olisi ihana ja ainekset siihen olisi nytkin mutta totuus on todellakin aivan eri:)

  Alma: Oh,yes it could be..:) Similar one is on its way to France right now:) Good to hear that the colour is amazing!

  VastaaPoista
 8. meillä on kans jonkinlainen kestokaaos. mitä kauemmin se kaaos täällä viihtyy, sitä vähemmän kiinnitän siihen enää mitään huomiota. tavallaan helpottavaa, mutta myös huolestuttavaa..
  tuo henkarissa roikkuva takki on hirmu kaunis.

  VastaaPoista
 9. Outi: Kiitos! Ja niin,tavallaan se onkin helpottavaa mutta jossain vaiheessa alkaa ärsyttämään niin paljon että ihan ahdistaa katsella täällä ympäriinsä. Äsken raivasin kaksi romukasaa pois,mutta sekin oli sen tyyppinen raivaus että siirsin ne romut vain uusille paikoille...hmm. Ei hyvä sekään:)

  VastaaPoista