Pages

maanantai 14. marraskuuta 2011

*****

Oli töitä,oli häät,oli isänpäivä. Oli kävelyä,ystäviä,teetä. Oli märkää,ikävää tihkusadetta ja ensimmäinen kyllästyminen marraskuuhun. Oli joutsenia,jotka lensivät etelään ja olin minä,joka olisin tahtonut lentää niiden mukana.

 There's been work,a wedding,Father's day. Walking,friends,tea. Too wet,drizzeling rain and first boredom with November. Swans,that flew to south and me,who would've wanted to fly with them. 

10 kommenttia :

 1. Beautiful autumn pictures, love the squirrel!

  Greetings from Berlin, Mond

  VastaaPoista
 2. Joutsenten matkaan...ihanaa olisi!Laitoin pankkipostia sinne päin ja heti jo tässä iloisena yhdyn joulukortteja toivomaan myös meille päin-lumimarjat ja pikkuisesi ovat suloisen kauniit kuvissasi.Yritetään jaksaa tämä marraskuu ja toivoa pehmeän lumista joulukuun aikaa.Lämpimästi
  maria

  VastaaPoista
 3. Kaunista taas kuvissasi!Marraskuu raahaa todella maihin tänä vuonna.Vai johtuneeko vain minusta,onhan marraskuussa hyvääkin,en vain jaksa oikein nähdä sitä juuri nyt.

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo lintukiva.
  Minä taas olen marraskuisin elämäni vedossa, pelkään oikein tämän loppumista, sillä joulu-tammi-helmi ovat inhaa.

  VastaaPoista
 5. Your words match your pictures so well...

  VastaaPoista
 6. Jospa pakkanen vähän virkistäisi marraskuuta... Loppuu ainakin se märkyys ja enin harmaus. Aivan käsittämättömän ihana tuo uusi huivisi edellisessä postauksessa, kade!

  VastaaPoista
 7. these photos are so dreamy !!!!!
  and i have learned something : that Father's day is in November in Finland -- June in France -- I'm sure your Dad was happy to get an extra hug from his lovely daughter :)

  VastaaPoista
 8. Mond: Thank you so much! :)

  Maria: Niin,kun pääsiskin..huokaus. Kortit ovat toivottavasti tulleet jo perille! Maksu tuli ainakin,kiitos siitä:) Ja juu,joulukortit pyörivät jo mielessä,ilmoittelen heti kun saan niitä teetettyä! Kiitos sinulle Maria!

  Rimpsukaisa: Kiitos! Marraskuu on ollut kyllä oikein hyvä,nyt oli vain muutama laahaava (mainio sana!) päivä ja tuli vähän kyllästyminen. Onneksi meni jo ohi:)

  Liivia: Kiitos! Minäkin olen ollut epäilyttävän hyväntuulinen tässä marraskuussa,ehkä kun on ollut niin lauhaa..nyt tuli vain pieni kyllästyminen,mikä onneksi meni jo ohi. Ja sama täällä,vähän ahdistaa nuo tulevat kuukaudet..ovat aika vaikeita,ainakin olleet viime vuosina.

  Peppi: Kiitos!

  Alma: Oh,thank you!

  Sohvi: Virkisti kyllä! Harmi vaan kun meni niin pian ohi,nyt on taas niin harmaata ja märkää. Kiitos sinulle:)

  Valerie: Oh,thank you! And yes,I guess he was:)

  VastaaPoista