Pages

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Mukava viikonloppu. Oli pipareiden leipomista (ja syömistä!),lumimyräkkä,glögiä ja joulumyyjäiset. Lapsen tonttulakki vaihtui kissa-naamariin ja minun ääneni tuli vihdoin takaisin,mutta yskän kera. Köh. Tämä ainainen kiire harmittaa,en tännekään ehdi niin usein kuin haluaisin. Kunpa huomenna olisi vielä toinen sunnuntai..
No,nyt teetä ja konvehteja ja hetki vilti alla. Huomenna sitten tohina päälle. Suloista sunnuntai-iltaa kaikille!

Nice weekend. There were gingerbread-baking (and eating!),a snow blizzard,glogg and one Christmas market. P's elf-cap changed into a cat-mask and my voice came back,with a cough though. This constant hurry is annoying me,I can't even come here as often as I would like to. I wish it could be Sunday tomorrow too..
Well,now some tea and chocolates and a moment under a blanket. Tomorrow I'll start fussing then. Have a sweet Sunday evening!

9 kommenttia :

 1. Onneksi sait äänen takaisin!Ja nämä hetket tänne kuviksi.Mikä kirahvi pipari...ja suklaa joo-sait meidät kyllä sellaiseen suklaa koukkuun myös (huomenna taas kauppaan käypi tieni..:))

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos samoin. Teillä on kaunis pikkujoulukuusi. Meilläkin piti olla sellainen, muttei ole, ainakaan vielä.

  Mutta pipareita on leivottu ja syötykin jo yksi iso satsi. Nyt taidan ruveta joulufiiliksiin, kun ylppärijuhlat on juhlittu.

  VastaaPoista
 3. Nest full of eggs: Thank you:)

  Maria: Niinpä! Aika vaikeaa olla puhumatta.. Ai sinusta se on kirahvi? Minä ajattelin että se on laama tai alpakka:) Mutta kirahvi käy myös! Minäkin ajattelin kohta napata sitä minttusuklaata,konvehdit olivat pahoja niihin verrattuna. Kiitos sinulle Maria!

  Kirjailijatar: Kiitos:) Ja oi,tuo ei ole meidän kuusi vaan tuo oli siellä myyjäisissä.
  Meilläkin pipareita on enää pari vaivaista jäljellä vaikka ei muka hirveästi tykätä niistä...muka:) Hyviä joulufiilistelyjä sinne!

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis kuusi.Meillekin sopis just tuollanen pikkukuusi.Mietityttää kannattaako kuusta edes ottaa kun jouluna ollaan mummolassa mutta kyllä lasten pitää päästä koristelemaan.Ja se tuoksu,se on joulu.Hyasintit osoittautuivat harvakukkaisiksi ihem ruipeloiksi eivätkä ainakaan vielä tuoksu miltään.Olis varmaan pitäny ostaa yksi kahden euron kukka kahden 1e kukan sijaan.Tarkka markka ei aina kannata,hrmph.

  VastaaPoista
 5. Täällä on suloisen ihana ja lämmin joulutunnelma! Ja kaunis kuusi!

  VastaaPoista
 6. Oh I want the recip of the cookies!! can you give me? ;)

  VastaaPoista
 7. Voi yskä, minullakin kesti flunssa pitkään. Huomennapa menen postiin, ja sinullekin lähtee pieni paketti :)

  VastaaPoista