Pages

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tänään hoidin asioita palelevin varpain,pakkanen tulikin takaisin. Posti toi tytölle uuden mekon täältä ja minä sain ystävän kylään. Karkkikippo oli petollinen. 

Today I run some errands on town with cold feet as the freeze came back. P. got a new dress and I got a friend for a quick visit. That candy cup was treacherous.   

8 kommenttia :

 1. Katsoinkin heti, että onkohan tuo Marakattimarssin mekko. Ne on kyllä niin sieviä!

  Ihana tuo maalauskuva, siitä tulin hirmuisen hyvälle mielelle. Ja onneksi mulla ei ole karkkikulhoa, mutta valitettavasti puolukkapiirakkaa on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania:) Pari ensimmäistä alkaa olla jo liian lyhyitä,onneksi sieltä löytyi noinkin iso (122 cm) koko!
   Tuossa tuo kippo vieläkin nököttää,jämäkarkit pohjalla. Eiköhän ne siitä illan aikana häviä..:) Piirakat on myös aika petollisia!

   Poista
 2. Onpa sievä mekko ja koko kuva, teidän seinä, ihana!

  Meille tuli luokkaretkeä varten myyntiin karkkirasioita, se on vaarallista, en tykkää ollenkaan koko ajatuksesta, ja nyt sitten on sorruttu jo yhteen rasiaan ja syöty se kokonaan, petolliset rasiat ja kipot, ehdottomasti samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :)
   Ja joo,kuulostaa kyllä oikeasti vaaralliselta! Minä en ainakaan pystyisi olemaan,jos meillä olisi karkkirasioita kaapissa..hui!

   Poista
 3. Olikin kivoja mekkoja vinkkaamassasi kaupassa ja etenkin ne poikien liivit! Ei vaan ole niin pientä ihmistä enää talossa.

  Minun taas olisi hyvin helppoa välttää sinun karkkilautasesi. En tykkää karkista yhtään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei enää kauaa nuo mekot mene,tai no,tuo isoin koko menee mutta sitten sen jälkeen ei..se on harmi. Sitten pitää varmaan itse yrittää ommella:)
   Minäkin olen aika ronkeli karkin suhteen,yleensä se on se suklaa mitä himoitsen. Vaan nyt on tehnyt lakua mieli:)

   Poista