Pages

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kesäaika alkoi,samoin pyöräilykausi. Saatiin paljon lisää luntakin,mutta onneksi se suli melkein heti pois. Odotan että loputkin lähtevät ja että lakaisinkone tulisi tännekin päin kaupunkia. Nyt lasissa on omenanmakuista vissyä (en osaa sanoa kivennäisvesi:)) johon olen aivan koukussa,mukissa teetä ja lautasella muutama kaurakeksi. Vieressä odottaa hyvän kirjan viimeiset sivut. Kaunista viikkoa kaikille ja kiitos hurjasti ihanista kommenteistanne:)

 Summertime started,and so did my cycling-season. We got lot's of snow too,but luckily it all melted almost right away. I'm waiting that the rest of the snow melts too and that the streets will be swept. Now I have apple-flavoured mineral water (which I'm addicted to) in my glass,tea in my mug and few oat cookies on a plate. And last pages of a good book waiting next to them. Thank you so much for your lovely comments! I wish you all have a beautiful week:)

8 kommenttia :

 1. Lempiasioitani on paljas asvaltti. Kivaa kun olet takaisin! Kauniit pajunkissat ja laukku ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kivaa olla täällä taas - tai enhän minä nyt mitenkään pois ollut,tuli vain vähän pidempi tauko:) Jos nyt sais taas puhtia postailuihin. Paljas asvaltti on niin ihana asia!

   Poista
 2. Kivaa viikkoa sinulle ihana siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ja nyt voi jo toivottaa,että hyvää sunnuntaita:)

   Poista
 3. Näyttää kauniilta sinun kuvissa :) Ja onnea oikein paljon koko perheelle, ihana vauvauutinen!

  VastaaPoista
 4. hello there! enjoying your moments of life.
  wow, can't believe you had snow. we're all melted here in montenegro and quite warm.
  tea + oat cookies sounds good to me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! Nice to hear from you:) We even had some snow last night and I felt so sad when I looked outside..luckily it melts quickly away!

   Poista