Pages

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sadetta ja aurinkoa,kiirettä ja laiskottelua. Kivoja kirpparilöytöjä ja villejä lapsia meillä ja muualla. Koti kuin hurrikaanin jäljiltä ja mielessä sata asiaa. Onneksi loma on jo lähellä. Ja onneksi on ilta-aurinko,mikä tanssii puiden takana ja olohuoneemme seinillä. Miten olinkaan kaivannut sitä.

Rain and sunshine,being busy and being lazy. Nice flea market finds and wild kids here and elsewhere. A huge mess in our home and in my mind too. Luckily our vacation is close. And luckily there is evening sun,dancing behind the trees and on our living rooms walls. Oh how I've missed it.

12 kommenttia :

 1. Kiire ja laiskottelu ovat aivan ihana yhdistelmä:)
  mukavaa loman odotusta edelleen sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ilta-aurinko on varmaan parasta maailmassa!

  VastaaPoista
 3. I love the dancing sunlight bokeh. A vacation soon; have a wonderful time.
  Hugs, Pauline

  VastaaPoista
 4. Noille koivun norkoille sanon atshiiii, mutta näissä kuvissa on niin kevät kuin olla voi. Ihanaa! Uteliaana kysyn, mitä on tuo lanka? Alpakkaa? Ja hei, hyvää autoilulomaa teille, luin tuolta aiemmasta postauksesta, että lähdette asuntoautolla reissaamaan. Ja koiratkin mukana, oh-hoh, olette reippaita. Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,ikävää jos koivu on atshiii:( Mutta juu,langassa on 35% alpakkaa ja loput villaa. Ja koirat nyt on aina mukana niin pakkohan ne oli tällekin reissulle ottaa,vanhat neidit:)

   Poista
 5. Matka kuulostaa ihanalta ja sandaalit lupaavat hyvää :)

  VastaaPoista