Pages

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Viime viikolla / Last week

..ostettiin herkkuja ranskalaiselta torilta,ihailtiin omenankukkia,nähtiin suloisia kissanpentuja,poimittiin paaaljon kukkasia,juhlittiin yhtä ylioppilasta ja yhtä vastavalmistunutta,käytiin katsomassa ystävän uutta ihanaa koiranpentua,nuuhkittiin syreeneitä,syötiin kesän ensimmäiset uudet perunat ja saatiin jotenkuten arjesta kiinni. 

..we bought some yummies from a French market which was visiting here,admired apples blossoms,saw cute kittens,picked lot's and lot's of flowers,celebrated two graduated,went to see friends new lovely puppy,smelled lilacs,ate the first new potatoes of this summer and somehow got a grip of these weekdays.

6 kommenttia :

 1. Tervetuloa arkeen.Kesällä sekin on kyllä lähes juhlaa kun saa olla ulkona koko päivän.Onko tuo tori ihan pysyvä juttu siellä teillä vai joku kiertävä?Olispas täälläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja sanos muuta,kesä on juhlaa..elämä on niin erilaista,niin paljon helpompaa kuin talvella. Vielä on aika viileää,mutta silti ulkona voisi olla koko päivän:) Kohta mennään taas.
   Se ranskalainen tori on sellainen kiertävä tori,viime syksynä kävin Tampereella kun se oli siellä. Kai se suurempia kaupunkeja kiertää,en kyllä olisi uskonut että se tulee tänne,oli ihan yllätys.

   Poista
 2. Tykkään niin tuosta "saatiin arjesta kiinni jotenkuten" kohdasta ja kaikista kuvistasi täällä taas kerran!Kiitos upeasta kuvamatkasta jolle olit mukaan sekä kesä!kuvistasi joissa tuntuu kaikki se mikä tekee kesästä niin suloisen.

  VastaaPoista
 3. P. looks so nice with this "small" loop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I had to buy it for her from a flea market:)

   Poista