Pages

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Eilen / Yesterday

..tehtiin ihana pieni retki Porvooseen ystävän kanssa. Oli paljon naurua,mukulakivikatuja,kauniita vanhoja taloja,kivoja putiikkeja,lohipiirakkaa,porkkanakakkua,suloinen koira-kaveri kahvilassa ja niin rauhallista ja rentoa olla matkassa ihan vain kaksin. Nautimme jokaisesta minuutista.

..we made a little lovely trip to Porvoo city with my friend. There were lots of laughter,cobblestone streets,beautiful old houses,nice boutiques,salmon pie,carrot cake,sweet dog in a café and so peaceful and relaxed to be there just together,without kids. We enjoyed every minute of it. 

6 kommenttia :

 1. Näissä kuvissa on paljon mielenkiintoisia asioita, yksityiskohtia, värejä. Ihana tuo ylimmän kuvan seinä.

  Pääsin näiden myötä pienelle retkelle itsekin, kiitos.

  VastaaPoista
 2. Mua naurattaa noi mun ostokset hihi :) oli niin kivaa puspus!

  VastaaPoista
 3. Ihan samoissa tunnelmissa,tulin eilen yöreissusta Frantsilan tilalta ystävän kanssa.Oli just sitä mitä tarvittiin,takapenkillä tyhjissä turvaistuimissa kirppislöydöt,lohisalaattia,yrttisaunaa.Välillä on ihan välttämätöntä muistaa olevansa muutakin kuin äiti.Arkeen on silti hyvä palata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,sanopas muuta! Tuollainen pikkureissukin piristi niin paljon,en edes tiennyt kuinka paljon tarvitsinkaan "yksin oloa" ennen kuin vasta tuolla sen huomasin.. Arkea tosiaan jaksaa taas hieman paremmin:)

   Poista