Pages

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kaikenlaista taas. Kiireettömiä päiviä jotka kuitenkin ovat yhtäkkiä täynnä kaikkea ja sujahtavat ohi liian nopeasti. Sade,joka muuttaa suunnitelmia. Mukavaaa yhdessäoloa - viimeisiä viikkoja kolmistaan. Tehtävä-listalla tylsiä asioita,joita vain lykkään ja lykkään. Crocsit,vaikka olenkin monesti vannonut etten koskaan ostaisi sellaisia. Ja päivä päivältä pörröisempiä kissanpentuja,joiden kanssa voisin leikkiä tuntikaupalla. Mustavalkoinen neiti saattaa pian olla meidän:)

This and that. Leisurely days which suddenly are full of everything and just fly by too quickly. Rain,that changes plans. Nice time together - last weeks when it's just the three of us. Boring things on my to-do-list that I just postpone. Crocs-shoes,although I've sworn many times that I never going to by those. And those little kittens at my dad's that are furrier and furrier day by day. I could play with them for hours. That black&white miss might be ours soon:)

16 kommenttia :

 1. Crocsit :) no joskus pitää taipua! Ja ovathan ne näppärät. Mulla työkenkinä palvelleet nöyrästi ja pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt piti taipua kun oli niin hyvät jalassa ja etenkin kun eivät näytä yhtään crocseilta:) Sellaisia perus-crocseja en kyllä usko koskaan ostavani..

   Poista
 2. Siis mitämitä? Ovatko nuo kuvassa esiintyvät sandaalit Crocsit? Nehän näyttävät hyviltä :)

  VastaaPoista
 3. The kittens are lovely they looks at the camera and seems very sweet!Your shoes looks very confortable!
  Have nice day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks:) Those shoes really are comfy and those kittes are so so sweet! Have a nice day too Anna!

   Poista
 4. Hei! Työskentelen Indiedays-portaalille. En löytänyt meiliosoitettasi blogistasi, ottaisitko minuun yhteyttä osoitteeseen sara.jarvi@indiedays.com.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana kuvasarja. Tuo suloinen kisuliiniko voisi olla teidän? Voi että, minä en ehkä voisi vastustaa. Vaikka meidän koira ei kyllä tule toimeen kissojen kanssa, joten siinä on ihan selkeä syy kieltäytyä, muuten en voisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,se varmaan tulee meille myöhemmin kesällä:) Olen niin monta vuotta tahtonut omaa kissaa ja nyt sain miehenkin vihdoin innostumaan. Hän kyllä tykkää kissoista ja myös koiramme,saa nähdä mitä kissa tuumii sitten heistä:)

   Poista
 6. Voi mikä mekko tytölläsi! Pakko kysyä, että onko tuo niitä Marimekon pussukkamekkoja? Olen nimittäin katsellut niitä ja miettinyt miltä ne mahtavat näyttää käytössä; jos tuo on sellainen, niin minäkin siirryn kyllä harkinnasta hankintaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä sanon minäkin, että täh?! Onko nuo sandaalit ne crocsit? En olis uskonut! Ilmeisesti siis jalassa pehmeät ja kivat?

   Poista
  2. Kiitos! Ja juu,mekko on Marimekon Ketunleipä,tyttö sai sen synttärilahjaksi ja se on kyllä ihana! Suosittelen:) Samoin suosittelen myös noita kenkiäni sillä nuo sandaalit tosiaan ovat crocsit ja aivan supermukavat jalassa! Niin kevyet ja pehmeät.

   Poista
 7. Voi kissanpentuja...meilläkin haaveillaan, mutta ehkä kaksi kissaa kuitenkin riittää.

  Blogissani on sinulle blogi-palkinto tai tunnustus tai miksi niitä sanotaankaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Ja niin,meilläkin ollaan haaveiltu kissasta pitkäääään..aina ollaan siirretty hankkimista kun on muka koko ajan jotain estettä. No,nyt ei enää siirretä:)

   Poista