Pages

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mukava sunnuntai. Saimme ihania ystäviä kylään ja aivan ihania tuliaisiakin. Kiitos vielä O,J ja K! Illalla käytiin pienellä kävelyllä P:n kanssa sillä välin kun vauva nukkui isin kainalossa. Matkalla löytyi lehtiä,joissa oli jo ihan syksyn värit. Hui. Vaan kesältä onneksi vielä tuntuu.

Nice Sunday. Some lovely friends visited us and brought some lovely gifts too. Thank you once more O,J and K! In the evening we went for a little walk with P. while baby was sleeping next to dad. We found some leaves that had already autumn colours on. Oh. But luckily it still feels like summer.

17 kommenttia :

 1. Ihana kuva teistä! Onnea oikein paljon, suloinen pieni tyttö! <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin vähän pelästyin haavanlehtikuvaa. Niin on jo syksyn sävyt lehdissä, tahtoisin sittenkin pitää vielä kesästä kiinni. Onneksi herukkapensaassa sentään vielä on loppukesän värit ja heinäkuuta hetki jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,heinäkuuta on ihan hetki jäljellä eikä se elokuukaan onneksi vielä syksyä ole:) Vaan vielä ei tarvitse lehtien muuttaa väriään.

   Poista
 3. You look so pretty with your baby in arms !
  Kisses from France

  VastaaPoista
 4. Oijoi, pari päivää olin kurkistamatta tänne, - ja mitä ihmettä: pieni ja suloinen tyttö onkin jo täällä. Onnea koko perheelle, erityisesti isosiskolle! Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja juu,hän tulikin vähän ajoissa mutta ei haittaa ollenkaan:)

   Poista
 5. Oi, onnea täältäkin! Kurkistin tänne vielä joskus perjantaina ennen kuin lähdin reissuun, mutta kun ei päivityksiä ollut, ajattelin että varmaan olet nyt saanut vauvan -- arvasin oikein! Ihania kuvia suloisesta pienestä. Paljon onnea ja iloa ja ihania tuhinahetkiä koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Voi Niina, paljon onnea teille kaikille!

  VastaaPoista