Pages

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

- suloinen tyttömme on nyt 4-vuotias. Jo. Vasta. Osti isomummulta saadulta synttärirahalla itselleen Ariel-barbin ja piti kotona musiikkiesityksen: soitti huuliharppua marakassi kädessä ja rytmimuna sukassa. Mistä lie senkin keksi:) 
- tyttö pääsi myös eilen ensimmäistä kertaa hevosen selkään ja istui siellä kuin vanha tekijä,ei pelännyt yhtään. Minä taisin pelätä enemmän siellä kentän laidalla. 
- ostin Porvoosta 1,5 eurolla hienon pienen maljakon,kuljetan sitä nyt pöydältä toiselle. 
- pakkasessa on melkein seitsemän kiloa mansikoita,olen iloinen kun taivuin vielä poimimaan. Kohta sulatan yhden pussillisen,sen seuraksi vaniljajäätelöä. Oi nam!
- Hoffissa on Taneli Eskolan valokuvanäyttely,sieltä pari hienoa korttia,joista toisen sain ystävältä. Vielä kun keksisi niille hyvän paikan jostain seinältä.
- löysin viime viikolla punarinnan pesän omenapuumme juurelta. Sunnuntaina poikaset lähtivät pesästä,yksi eksyi eteiseemme ja toinen auton alle. Mies pelasti pienet raukat ja antoi emon ohjata ne pois pihalta,pajukon suojaan.  

- our sweet girl is now 4-years old. Already. Just. She bought herself an Ariel-barbie with birthday-money she got from my grandma and had a music-show at home: she played harmonica while holding a maracas and wearing another one in her sock. I wonder where she got that idea from:) 
- P. also sat on a horse for the first time ever yesterday and wasn't afraid at all,vice versa. I think I was more afraid standing there beside the field.
- I bought that little pretty vase from Porvoo (it was only 1,5 e) and now I carry it from table to table. 
- there's almost seven kilos of strawberries in our freezer - I'm happy that I still managed to bend and pick them. Soon I'm going to melt one little bag of them and have some vanilla ice-crem with them. Oh yumm! 
- there's one photo-exhibition at Hoffi-café here in our town,I bought one card from there and got one from my friend. Now I only have to find a good place for them from our walls. 
- I found a robin's nest at the feet of our apple tree last week. On Sunday the young birds left their nest - other one went to our entry and the other one went under our car. E. rescued those poor little birds and let their mother guide them away from our yard,in the shelter of willow thicket. 

10 kommenttia :

 1. Olet sinä aika sissi, kun näin loppuraskaudesta vielä poimit mansikat, hatunnoston arvoista! Todellakin kaunis pikkumaljakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,ei se oikeasti ollut kovin sisseilyä:) Oli niin hyvät apajat että ei tarvinut edes kauaa kyykkiä - tai siis olla polvillaan,kyykkiminen ei kyllä enää onnistu:) Mutta kiitos!

   Poista
 2. Onnittelut täältä kaukaa suloiselle tytöllenne!

  Ja tuo lintukin on niin hellyttävä. Onneksi se tuli pelastetuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja voi että,ne poikaset olivat kyllä niin surkeita,mutta ihanalla tavalla. Yrittivät räpiköidä ja lentää mutta eivät onnistuneet vaan pomppivat vain hassusti pitkin poikin..:)

   Poista
 3. Voi noita kaikkia ihania tyttöjuttuja, voisin ottaa ne kaikki. Minäkin kävin ihan vasta Porvoossa. Ostin yhden keräilemäni jälkiruokakulhon ja japanilaiset turistit kysyivät tietä kirkolle ja humalainen mies etsi Remua. Käytiin ihanimmassa kahvilassa, enkä koskaan enää käy muualla kahvilla kun käyn Porvoossa. Myös taidetehdas tuli katsastettua ja Bonk-näyttely siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,sama tällä! Olin kyllä aivan innoissani kaikista tytön lahjoista,joistain melkein enemmän kuin hän itse:) Mutta onneksi sain luvan lainata ainakin kynsilakkaa,ehkä hiuspantaakin. Hyvä.
   Porvoo oli kyllä ihana! Minulle ensimmäinen kerta vanhassa kaupungissa mutta ei tosiaan viimeinen. Ei nähty Remua,paitsi ehkä sen postilaatikko:)

   Poista
 4. Yhdyn Merruliin täysin!!!Ei meillä kukaan ole ollut vielä mansikanpoimimisintoinen...onnea vielä isolle pienellesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria! Olin kyllä ihan varma että en tänä vuonna pääsisi mansikkamaalle mutta niin vaan pääsin ja tekisi mieli mennä uudestaankin:)

   Poista
 5. oH P. it's a orchesta girl!!
  The vase it's so nice!! you allways find a lovely treasures!

  VastaaPoista