Pages

tiistai 7. elokuuta 2012

° ° ° ° ° ° °

Ihanat pääskyset järven yllä ja sillan koloissa. Tuulessa sateen tuoksu. Sairaalassa kudotut sukat eivät millään pysy pienissä jaloissa,seuraavaksi kudon pitkävartiset. P. piirsi krokotiilin rantaan ja minä sain vauvalta monta hymyä. 

Lovely swallows over the lake and in the holes of the bridge. The smell of the rain in the wind. Socks that I knitted in the hospital won't stay on in those little feet,next I'm going to knit longer socks. P. draw a crocodile on the beach and I got many smiles from the baby.

8 kommenttia :

 1. Mitkä sukat! Ja mikä ihana vauva :)

  VastaaPoista
 2. Hieno pilvikuva ja kaikki muutkin kuvat, ihania!
  Myöhäiset onnittelut suloisesta pikkuisesta. Kurkkailemassa olen kyllä käynyt... :)

  VastaaPoista
 3. Mä en kestä noita sukkia, ne on niin hellyttävän pienet. Voiko noi mahtua jonkun jalkaan? Siis mä aina unohdan, kuinka pieniä vauvat on. Ja vaikkei pysyisikään jalassa niin silti. Meidän vanhemmalle lapselle neulottiin kanssa sukkia, mutta ne ei mahtuneet sen jalkaan ikinä, koska sillä reppanalla oli jo syntyessään niin iso jalka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat on vielä isot vauvalle:) Ja sama täällä,jaksan koko ajan ihmetellä miten hän voi olla niin pieni..suorastaan pikkuruinen. Ja kaikki vaatteetkin,ei voisi uskoa että pienimmätkin koot ovat vielä isoja. :)

   Poista