Pages

torstai 2. elokuuta 2012

Elokuu / August

Ulkona on kesä,sisällä kaaos. Löysimme vadelmia pihalta ja kävelyltä,vauva nukkui tyytyväisenä vaunuissaan ja tuuli pörrötti hiukset täyteen koivun urpuja. Uskalsin aloittaa uuden kirjan vaikka lukuaikaa tai rauhaa ei juuri olekaan. Uusi arki on ihanaa mutta väsyttävää.

There's a summer outside and a chaos inside. We found raspberries from our yard and from a walk,baby slept happily in her carriage and wind ruffled our hair full of birches catkins. I dared to start a new book although I don't have much reading time or peace. These new weekdays are lovely but tiring.

10 kommenttia :

 1. Jestas miten ihanat kuvat, etenkin tuo pilvikuva...!

  Toi kirja on ihana <3

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kirja on kyllä hyvä,vielä on vähän jäljellä:)

   Poista
 2. Take your time, rest and enjoy...
  I wish your quite and peaceful hours full of love .
  Kisses from France,

  VastaaPoista
 3. Kuin surmaisi satakielen-kirja on niin hyvä! Täynnä opetusta ja elämänviisauksia. Vielä joku päivä kaivan tuon kirjan esille ja luen ajatuksella mitä kirjailija haluaa todella sanoa. Sillä on nimittäin paljon sanottavaa, niin hyvää sanottavaa että ne vois kirjottaa melkein ylös muistiin :)

  Aurinkoista elokuun alkua ja kaunis kiitos kauniista kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja aurinkoisia päiviä sinnekin! Kohta kirjan pariin..:)

   Poista
 4. Voi se on ihanaa mutta väsyttävää!Kauneinta arkea sinulle kuitenkin -vaikka muistan että vauvan "pikkuisaika" oli minusta kokoajan jotenkin niin juhlavaa ...
  halit ja palaillaan siihen ranneke asiaan kun jaksat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,en ollenkaan muistanut miten väsyttävää tämä on - ja ihanaa. Ja outoa. Mutta kyllä se tästä,kunhan vaan maltan olla rauhassa ja keskittyä tähän hetkeen:) Ilmoittelen kun saan rannekkeet valmiiksi! Haleja sinne myös!

   Poista
 5. Minä juuri ajattelin, että hurjaa, että ehdit postatakin kaiken tuon kiireen ja ehkä väsymyksen keskellä. Mutta ihanaa, että jaksat. Ja voimia täältä toivottelen vauvaväsymyksen keskelle, onneksi se on ohimenevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Kirjailijatar! Onneksi tämä on ohimenevää..väsymys on inhottavaa. Mutta samalla toivon,että aika ei kuluisi niin nopeasti,että vauva olisi pikkuruinen vielä pitkään..:) Ja niin,mielelläni postaan tänne,tämä on jonkinlainen henkireikä ja vähän päiväkirjan korvikekin. Vaan jos sitä aikaa saisi jostain lisää,niin ottaisin mielihyvin vastaan:)

   Poista