Pages

maanantai 27. elokuuta 2012

Taas maanantai. Jaksan yhä vain ihmetellä miten aika kuluu näin nopeasti...vauvakin täytti jo kuukauden! Voi että. Saatiin neuvolasta uusia mittoja (4,2 kg ja 52,5 cm) ja nimikin taitaa olla jo selvillä. Seuraavaksi edessä on sitten nimijuhlien järjestäminen,kivaa! 

Monday again. I still keep wondering how time flies so fast...baby is already one month old! Oh my. We got some new measures from the child health centre (4,2 kg and 52,5 cm) and I guess her name is decided too. Next I have to start organizing her name-party,yey!

10 kommenttia :

 1. Vauva varmaan kasvaa silmissä :)
  Vitsi miten hienoja nuo nahkalaukut!

  VastaaPoista
 2. Hyvää nimijuhlaa teille! Hei onko sinulla tietoa tuon ruskean nahkalaukun historiasta.? Isäni nimittäin valmisti moisia joskus 70-luvun lopulla, ja tietääkseni möikin...Itselläni on samanvärisestä nahasta isäni tekemä samantyylinen laukku ja pakko kysyä tällaista;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sain tuon laukun juuri ystävältäni joka puolestaan on ostanut sen kirpputorilta täältä Hämeenlinnasta. Muuta en valitettavasti osaa kertoa...mutta upeaa,että isäsi on tehnyt noin hienoja laukkuja!!

   Poista
 3. nice pink plant, it's remember me to my grandmother, she adore the plants!!
  wow your baby it's so tender!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you! My grandma used to have those plants too:)

   Poista
 4. Voi ihanuus noita vauvan poskia, tulin hyvälle tuulelle huonon aamun jälkeen kun avasin blogisi ja näin kuvan! Ja isosisko on selvästi ikionnellinen pikkusiskosta! Miten pikkukissa on kotiutunut?

  Mukavaa päivänjatkoa teille (vaikka sataakin ainakin meillä päin).

  t. Tuuli

  P.s. Tosi ihanat laukut olet löytänyt! Ottaisin minäkin jos vastaan tulisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii,voi kiitos! Ihanaa kuulla jos onnistuin piristämään:) Ja Iines on kotiutunut tosi hyvin! Se on aikamoinen riiviö mutta ihana sellainen:)

   Poista
 5. Ihanat vaatteet sinulle,ihanat tytöt sylikkäin ja voi miten ihanat posket vauvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,kiitos kovasti! Nuo posket on kyllä aika mahtavat..:)

   Poista