Pages

lauantai 1. syyskuuta 2012

 Syyskuu. Ulkona on harmaata ja tuulista,sisällä viileää ja tylsää. Olen juonut monta mukillista teetä ja syönyt melkein paketillisen keksejä yksin. En osaa oikein ryhtyä mihinkään. 

September. It's grey and windy outside and cold and boring inside. I've drunk many mugfuls of tea and eaten almost a packet of cookies just by myself. I can't get a grip of anything.

14 kommenttia :

 1. It's cool, and windy, in Nîmes,where Ilive… I can see clouds passing by… My daughter enters Junior High school next week.. And I went back to work last week. For everything, there is a season. I hope you'll be in a happier mood and I love your beautiful photographs, so full of grace and poetry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you,how lovely to hear that! And you're right - there is a season for everything..for bad and good moods too. Now I'm luckily having a better mood:)

   Poista
 2. Tänään vähän samanlainen päivä täälläkin, vaikea tarttua mihinkään. Onneksi ei ole ollut mitään suurempia velvollisuuksia, olen antanut itseni vain olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset päivät ovat ärsyttäviä..kunpa minäkin voisin silloin vain olla. Mutta onneksi niiden jälkeen tulee aina parempi olo.

   Poista
 3. "Tylsän"päivän jälkeen aika usein alkaa viedä vauhdilla eteenpäin.
  Kuvasi ovat taas aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi,olet niin oikeassa! Niin käy melkein aina ja niin kävi nytkin..vaan ei sitä silloin muista kun kaikki ärsyttää:)

   Poista
 4. Sulla on loistava blogi, en tajua miksi en ole löytänyt tänne aikaisemmin. Olenko? Kuvissa on JUJUA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm,en tiedä oletko:) Mutta kiitos kovasti ja tervetuloa uudelleenkin käymään:)

   Poista
 5. Keksipaketin yksin mussutusta täälläkin.Tosin litkin kuusenkerkkä-hunaja-lientä flunssan takia.Vettä tulee taivaan täydeltä ja mies lähtee 24h vuoroon,flunssaisten lasten kanssa ei sateessa ulkoilla,saattaa tulla suht pitkä päivä..Suunnittelen siivousta,jos antais lasten osallistua,imuroida,omat rätit käteen,saattaisivat innostua ja olis ainakin tekemistä.Tosin en oo varma kestääkö hermo..
  Kauniit syksyiset kuvat sinulla.Tyttöjen kuvasta voin ihan tuntea tuon kiemurtelevan pienen painon jalkojen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,voi sinua..sielläkin arki näköjään painaa päälle. Täällä onneksi helpotti kun isosisko meni osa-aikaisesti päiväkotiin,vaikka nyt onkin sitten taas ihan toiset murheet..:) Mutta voimia sinne ja kiitos kovasti!

   Poista
 6. syyspäivä täälläkin. tai no, tänään pilkahti aurinko. onneksi ei ole tarvinnut tehdä mitään erityistä.
  pilkahduksia sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pilkahduksista! Niitä tarvitaan aina:)

   Poista
 7. This is a feeling I can definitely relate to.

  VastaaPoista