Pages

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Mukavia päiviä. Parempia iltoja Ellin kanssa. Pari sateetonta päivää. Metsäkävelyitä. Ystäviä. Kierrätyskeskuslöytöjä. Haaveilua. Syysflunssa. Kynttilöitä. 

Nice days. Better evenings with Elli. Couple rainless days. Walks in the forest. Friends. Founds from a recycling-center. Dreaming. Autumn-flu. Candles.

11 kommenttia :

 1. Voi Elli ihanuus,vauvakuume oireilee.Saispa vielä tollasia poskia silitellä,kantaa just tuollasta ihan pikkusta mutta kuitenkin jo jämäkkää vauvanpötikkää..Veljen perheessä on 2-kuinen kuopus muttei heitäkään olla päästy katsomaan,flunssa kestänyt kolme viikkoa eikä loppua näy,plaah.Pulla auttaa onnkes vaikkei sitä maistakaan,haenkin toisen (no joo,kolmas tai neljäs se taitaa olla) ja keitän teetä.Mukavaa iltaa ja rauhallista yötä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on vauvakuume vaikka Elli on vielä vauva:) Mutta on jo valmiiksi ikävä tätä aikaa...:)

   Poista
 2. hello...
  your cat looks like my cat :)

  VastaaPoista
 3. This it's autumn!thanks for showing yours!

  VastaaPoista
 4. Onpa teidän Elli nauravainen ja kauhean söpönä tuossa mekko päällä. Mikä siinä onkin, että kirpputorilöydöt tekevät niin iloiseksi. Se on kuin aarteen etsintää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin,on hän kyllä nauravainen mutta aika usein jotain ihan muuta:) Ja sinähän sen sanoit - aarteen etsintäähän se kirppareden koluaminen juuri on!

   Poista
 5. Mistä onnistutkin aina löytämään noin ihania vanhoja puutaloja? Ne on mun ikuinen ihastukseni kohde, jospa vielä sellaisessa joskus saisi asua...
  Ihana Ellin palleroinen ja tosi söpö kissa!

  Syyspäivien ja iltojen ihanuuksia teille toivottelee Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Tuuli! Vanhat puutalot on minunkin ihastuksiani! Jaksan aina vain huokailla niille. Täällä on jonkun verran niitä..olisipa enemmän säilynyt. Kaunista syksyn jatkoa sinullekin!

   Poista
 6. Lovely pictures - really adore that blanket - homemade?

  VastaaPoista