Pages

torstai 1. marraskuuta 2012

Marraskuu. Täällä taas,minun kuukauteni. Pimeä ja hämärä,kylmä ja kirpeä,kaunis ja kuulas ja aina yhtä nopeasti ohi. 

P.S Rakel ihanasta Bare Wunderbar-blogista teki kivan postauksen blogistani,kiitos!


November. Here again,my month. Dark and dusk,cold and crisp,beautiful and clear and always quickly gone. 

P.S Rakel from the lovely Bare Wunderbar-blog did a nice post about my blog,thank you so much! Mange tak Rakel!

13 kommenttia :

 1. Olipa hieno kunnianosoitus blogillesi! Olet sen ansainnut, täällä tulee aina hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 2. I love the way you look to leaves, clouds, cats and cup of tea. A very sweet combination of all together. Thank you.

  VastaaPoista
 3. Lovely blog you have - I love every bit of it! And just like you, I love November, and December for that matter, as well. And then I am greatful for your english translation at the end, otherwise I would not understand a thing :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään marraskuusta -- kunpa lumet vain vielä pysyisivät poissa vähän aikaa ja saataisiin ne rapisevat aamukuurat joita rakastan. Mutta ihan alunperin aloin kirjoittaa tähän, että tuo Pepin neuletakki on niin suloinen, voi että kun onnistuisin löytämään/tekemään vastaavan. Meillä tuntuu olevan lapsen kaapissa vaan "kutittavia" tällä hetkellä, angorasekoitteita yms. Harmi, villatakit on parasta talvivaatetta.

  Upea kunnianosoitus Souvenirsille, mahtavan kuvakavalkadin oli Rakel valinnut näistä kaikista sinun kauniista kuvistasi.

  VastaaPoista
 5. I am another one who love your blog :))) My english is not that good, so I seldom leave comments on foreign blogs. But I,m a really BIG FAN of your blog. I think you are especially good with colours. So soft, so nice together, just lovely. Hope you understands some of this, hi hi.

  VastaaPoista
 6. Minustakin marraskuu on jotenkin lohdullinen kuukausi. Ehkä se on se, että ei tarvitse olla niin jaksavainen, pätevä, valoisa ja pirteä. Voi vain uppoutua pimeään ja elää päivän kerrallaan pyrkimättä sen kummempiin saavutuksiin.

  VastaaPoista
 7. Mä en tiedä mitä mieltä olen marraskuista. Ei niihin mitään suuria muistoja tai tunteita liity. Taino, kyllähän se oli marraskuun loppua kun vuosia sitten muutin Suomesta Englantiin. Muita marraskuita en edes muista. Värit kyllä senkun kaunistuu..

  VastaaPoista
 8. hello, I found you from bare wunderbar blog. Your pictures are just lovely! glad to have found you, Heather

  VastaaPoista
 9. Tulin pikaisesti kertomaan, että olen aivan ihastunut blogiisi! :> Löysin tämän sattumalta erään toisen blogin johdattelemana ja muutaman viikon ajan ihastelin uskomattoman kauniita kuviasi, kahlaten läpi kaikki päivitykset kuluneilta vuosilta. Säästelin päivitysten lukua, jotta niitä riittäisi iloksi mahdollisimman monelle illalle, oman rauhallisen hetken kruunaukseksi. Oi että..!

  Ja mikäli innostut neulomaan lisää ranteenlämmittimiä tai teettämään uusia postikortteja, täällä olisi yksi potentiaalinen ostajaehdokas! :>

  Kaunista sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 10. Hi, for a long time I have wanted to say that I love your blog! Especially beautiful photos and lovely stories about your everyday life. Sadly, you haven't written for two weeks and I miss it...

  Best wishes,
  Mai

  VastaaPoista
 11. Hello! I agree, Rakel did really nice post about your blog. And it was good idea! Your blog is really full of lovely photos from your daily life. Jolana

  VastaaPoista