Pages

tiistai 5. helmikuuta 2013

Hei helmikuu! / Hello February!

..tulppaaneita tarjouksesta,siskosten söpöjä leikkejä ja kikatusta,i h a n a t lapikkaat jotka ystävä löysi minulle kirpparilta,kiitos J!!,vihervarpusien sirkustusta,harvahammas-Peppi (ensimmäinen hammas lähti jo pari viikkoa sitten!),keväinen olo tulppaaneista ja välillä pilkahtelevasta auringosta,teetä teetä teetä ja liikaa herkkuja,kukkien-kantaja Peppi,joka myös valitsi minkä värisiä kukkia ostetaan:) ja tiskirätit,mitkä Peppi teki päiväkotitädeille lahjaksi. Lisäksi Ellillä puhkesi ensimmäinen hammas (jee!!),ystävät kävivät kylässä ja tekivät köyhiä ritareita,Peppi pääsi luistelemaan samaisten ystävien kanssa ja tykkäsi kovasti ja tänään leivottiin Runebergin kakku. Hyvä alku helmikuulle,toivottavasti teilläkin on ollut!

..tulips from an offer,cute plays and giggling sisters,l o v e l y lappshoes which a friend found for me from a flea market,thanks J!!,chirping Eurasian siskins,Peppi who lost her first tooth two weeks ago,spring-like feeling because of the tulips and the peeking sun,tea tea tea and too much yummies,flower-carrier Peppi who also chose the colour of the flowers:) and dishcloths Peppi made for the ladies in her kindergarten. Also Elli has her first tooth (yey!),friends came over and made some French toast,Peppi went skating with those same friends and liked it a lot and today we baked a Runeberg's cake. Good start for February,I hope you have had too! 

20 kommenttia :

 1. Those lappshoes looks so much like a pair of boots I've got... I can unfortunately not use them anymore because the sole is falling of - But I'm still hoping to find another pair someday

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,sorry to hear that..but I hope you find a new pair soon! :)

   Poista
 2. Ihanat pieksut! Siis nuo lapikkaat, meillä päin (siis siellä, mistä olen kotoisin) noita sanotaan pieksuiksi, tai oikein murtaen ne ovat "piaksut".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,kyllä täälläkin välillä puhutaan piaksuista:)

   Poista
 3. Ihanaa helmikuuta myös sinulle jatkossa
  ♥ps on ollut kiva kuun alku toivon että jatkuu samanlaisena:)
  ja juu tulppaaniaika on suloinen samoin ensimmäiset "hammaskolot".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä kuulla että sielläkin on ollut kiva kuun alku:) Hammaskolot on niin hassuja..enkä mitenkään voi uskoa että Peppi on jo niin iso että hampaat lähtee!

   Poista
 4. Love those boots, and the light in your house

  VastaaPoista
 5. Hauskat nuo tiskirätit! Miten nuo on tehty :-)

  Simppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tein perunaleimasimia ja niillä painettiin kangasväriä valmiisiin rätteihin. Kun olivat kuivuneet,silitettiin väri kiinni. Tein yhden meille ja hyvin on kyllä pysynyt väri:)

   Poista
 6. Kiva tiskirätit! Minä sain samaan tyyliin tehdyn äitienpäivälahjaksi ja olen meinaillut tehdä lisää. Saanko kysyä mistä sait noita valkoisia rättipohjia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löysin noita täältä Hämeenlinnasta Askartelukaupasta.

   Poista
 7. Tosi upeita tiskirättejä! muutenkin kuvissa on ihan alkukevät, siltä se tulee.

  VastaaPoista
 8. Viehkoja kuvia jälleen! Olen useammassakin kuvassa jo aiemmin ihaillut tyttöjesi kauniita mekkoja ja hameita. Söpöjä! Ja mikäs ihana harvahammas se teillä onkaan, tulee oman tytön hammaskeijuajat mieleen.
  Tiskiräteissä loistava askarteluidea, niin simppeli ja niin käytännöllinen.
  Kenkäkeskusteluun sananen. Lapikkaat ja pieksut ovat kyllä mielestäni eri kengät. Lapikkaat ovat just nuo pitkävartiset, joissa on nyöritys varren takana. Ja pieksut, ne ovat lyhytvartisemmat ja niissä on nyöritys edessä. Nimittäin minulla on pieksut, vaan ei lapikkaita. Joten tässä melkein kadehdin sinun hienoja lapikkaitasi.
  Terveisin, Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Anne-Mari! Mekoista ja hameista suurin osa on kirppareilta,ollaan vähän kaikki tytöt heikkoina mekkoihin täällä:)) Ja joo,tiskirättejä tehdään varmaan vielä paljon,oli tosiaankin helppoa ja kivaa ja vielä käytännällinen juttu.
   Ja hmm,minulle nuokin ovat juuri lapikkaat,mutta samoin olen ajatellut sellaisista lyhytvartisistakin:) Mutta pieksuthan ne ovat,nyt kun tarkemmin mietin.

   Poista