Pages

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Viime aikoina / Lately

..taikaoksia ja ihana valo/teetä ja aika vanhat kynsilakat/hyppy keväälle!/käveltiin keskustaan/Elli-muru täytti maanantaina 7 kuukautta!/hei vaan:)/sibeliuksen syntymäkoti/joka paikassa lätäköitä ja eräs joka olisi halunnut kovasti hypätä jokaiseen/loskaa loskaa ja loskaa mutta yritän kestää,sillä se on kevään merkki/ilmapallo-ilo.

..magic-branches and lovely light/tea and pretty old nail polish/jump for spring!/we walked to town/Elli-dear turned 7 months on Monday!/hi there:)/the home of Jean Sibelius/puddles everywhere and one who would've wanted to jump into everyone of them/slush slush and slush but I try to cope with it 'cos it's a sing of spring/balloon-joy.

5 kommenttia :

 1. Jotenkin sen loskan aina onnellisesti unohtaa kun odottaa kevättä. Tänään siihen törmäsin ja totesin että nahkakengät olisi saanut vaihtaa kumppareihin, mutta kuin lupauksena tulevasta oli jo palasia asfalttia näkyvissä eli ehkä piankin jo voi hypätä tennareihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,niin unohtaa. Ja vaikeeta se on kestää vaikka kuinka tietää että kevät tulee...rattaat ei mee eteenpäin,koirat on korviin asti kurassa,samoin Peppi ja itellä on kengät märkänä. Hohhoijaa. Mutta näkyi täälläkin jo vähän asvalttia..:)

   Poista
 2. Vain sä saat loskan näyttämään kauniilta <3

  VastaaPoista