Pages

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tuntuu vähän hölmöltä kertoa 
täällä aina vaan samoja juttuja ja kuulumisia..mutta toisaalta,elämä on juuri nyt tätä - kotona oleilua,Elliä ja Peppiä,teehetkiä,nopeasti ohi vilahtavia päiviä,tavallista arkea. Tämäkin viikko on jo perjantaissa,aivan yhtäkkiä. Piti oikein aamulla mieheltä tarkistaa,että onko tänään oikeasti perjantai. On se. No,tällä viikolla ollaan tehty pari pitkää kävelyä,saatu ystävän tekemiä vohveleita,kirottu aina vaan jatkuvaa talvea mutta samalla nautittu auringosta,tehty Ellistä pieni keiju,saatu ihana paketti Annalta,kuunneltu Billie Holidayta ja Ella Fitzgeraldia ja juotu paljon sitä teetä:) On myös ollut huonosti nukuttuja öitä,kiukkuinen Elli (hampaita tulee koko ajan lisää,aargh) ja päiviä kun huomaan illalla olevani yhä yöpaidassa..:)  
Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
 
It feels bit fool to tell always the same things over here..but then,this is my life now - staying at home with Elli and Peppi,tea-moments,quick weekdays,ordinary life. This week is already on Friday,all of a sudden. I even had to check from E. that is it really Friday today. It is. Well,on this week we've done couple long walks,had some waffles that my friend made,cursed this always ongoing winter but at the same time enjoyed the sun,made Elli look like a little fairy,got a lovely package from Anna (muchas gracias!),listened to Billie Holiday and Ella Fitzgerald and drank lot's of that tea:) There's also been bad nights,cranky Elli (she's teething badly,uh) and days when I notice in the evening that I'm still wearing my pj's..:) 
Have a happy and sunny weekend!

19 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia jälleen. Pikkulapsiarki tosiaan on sitä samaa päivästä toiseen. Niin rikasta kuitenkin ja ohimenevää. Voi kuinka itse kaipaan nyt sitä entistä aikaa kun sai olla lasten kanssa kotona. Työelämä kun vie kaikki mehut. Mukavia ja aurinkoisia päiviä teille. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja niin..tiedän että minäkin tulen vielä kaipaamaan näitä päiviä ja viikkoja ja kuukausia ja vuosia. Yritän pitää tämän ohimenevyyden (onkohan tuo edes oikea sana? :)) joka päivä mielessä,varsinkin silloin kun on vähän huonompi päivä. Töitä ehtii tekemään,mutta näitä aikoja ei saa koskaan takaisin. Aurinkoa sinullekin!

   Poista
 2. Niin ihania kuvia! Sitähän se pikkulapsi arki on. Toisaalta sitä samaa, toisaalta täynnä yksityiskohtia. Ansiostasi laitoin Ella Fizgeraldia soimaan, ja voi kuinka minun vauvani tykkääkään :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hih,onpas kivaa että vauvasi tykkäsi Ellasta! Hyvähyvä. Ja niin,päivät ovat aina samoja mutta eivät sitten kuitenkaan. Kivaa ja väsyttävää yhtäaikaa.

   Poista
 3. You can never ever drink too much tea, I say ;-)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun kirjoitat aina vaan niitä samoja juttuja. Sun blogisi on yksi ehdottomista lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,kiitos kovasti!! Ihanaa kuulla että nämä aina samat juttuni kelpaavat ja jaksavat kiinnostaa:)))

   Poista
 5. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutten ole tainnut koskaan vielä kommentoida. Mä tykkään katsella kauniita kuviasi ja lukea tavallisesta elämästä. On helpottava lukea, että jonkun muunkin elämä on samanlaista kuin itsellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kun kommentoit! Ja olen samaa mieltä - muiden elämää on mukavaa seurata,etenkin jos on samanlainen tilanne kuin itsellä.

   Poista
 6. Oh so nice!!I just recived your package today!! thank you so much, I love everything, you made my day! it's a very very good experience!
  have a nice weekend my dear friend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh great!! And you're welcome! So good to hear that you liked it:)

   Poista
 7. Ihan mielettömät nuo teidän kissan silmät!

  Ja pikkukeiju viimeisessä kuvassa niin söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkukeiju oli kyllä aika hurmaava..:) Ja joo,Iineksellä oikein tuollaiset vihreänkeltaiset kiilusilmät:)

   Poista
 8. Such a pretty fairy! Such a wonderful Mom!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you! And haha,don't know about how wonderful I am..maybe sometimes:))

   Poista
 9. Oiii mikä pikkuperhonen :) Sitähän ne kotiäidin päivät on,arkea,mutta kyllä siitä on oppinu kotivuosien aikana nauttimaankin.Ihanan leppoisalta ja levolliselta ja positiiviselta näyttää kuvissa.Se vuosi kun Liisa syntyi ja Unto oli 2v 6kk oli ihana.Askarreltiin,ulkoiltiin,nyhjättiin kotona,koskaan ei ollu kiire,kukaan ei tapellu..Tai niin muistelen.Toinen on totuus tänään..Teemana jumalaton kiusaaminen,tappelu,rappusissa juokseminen ja meteli sekä ah niin virkistävät pyllyjutut.Argh.Silti,tätäkin vaihetta varmaan joskus kaipaa.Ihanaa arkista viikonloppua teille :)

  VastaaPoista