Pages

torstai 18. huhtikuuta 2013

1. Tein päätöksen että käytän vanhat langat ennen kuin ostan uusia. Siinä meneekin varmaan tovi sillä lankoja on vaikka kuinka paljon. Yhden kerän lopusta tuli huivi Ellille. 
/ I made a decision to use all my old yarns before bying any new. That will take awhile as I have so much of them. Elli got a scarf from one end of a ball. 
2. Paljon lisää leskenlehtiä joka puolella! 
/ A lot more coltsfoots everywhere!
3. Sorsia järvessä,sorsia ojissa,sorsia lätäköissä. 
/ Ducks in a lake,ducks in ditches,ducks in puddles.
4. Pepin uusi mekko alennusmyynnistä.
/ Peppi's new dress from the sales. 
5. Sinivuokkojakin paljon. 
/ More common hepaticas too. 
6. Tämä neiti on ollut muutaman päivän kumman kiukkuinen,syönyt huonosti ja nukkunutkin ihan miten sattuu. Lisäksi aika kova eroahdistus. Huh. Konttailee,kiipeilee,seisoskelee ja kaatuilee koko ajan,tarvisin todellakin silmät selkään ja pari lisäkättä myös. Ja lisätunteja ja yhdet kunnon yöunet..
/ This miss has been oddly cranky few days,eaten poorly and hasn't really been sleeping well either. She's got quite bad separation anxiety too. Oh. Crawls on all fours,climbs,stands and falls down all the time so I really would need eyes on my back and a couple extra hands too. And some extra hours too and one night of good sleep..
7. Littana croissant,pähkinäsuklaata,teetä ja pikkukimppu. Ihanaa että ulkona on jo niin paljon kukkasia että niistä saa kimpun,edes pienen!
/ Flat croissant,nut-chocolate,tea and a small bunch of flowers. I love the fact that there's already so much flowers outside that you can pick a bunch of them,even a small one!
8. Ystävien luona piirtelemässä. 
/ Drawing at our friends house. 
9. Oli pakko kävellä kurkkaamaan skilloja ja oi,niitäkin oli vaikka kuinka paljon lisää!
/ I had to walk to check out if there were more scillas and oh,there were - lot's of them!
10. Siskot. 
/ Sisters.  
 

2 kommenttia :

 1. Voi miten ihania tunnelmia sinulla vaikkakin tuo pikkuisen vaihe varmasti rankka.Ajattelin samaa omasta lankakasastani joista olen tuubeja kutonut kun en muuta osaa:D ei uusia ennenkuin entiset käytetty.Kiitos posti tuli ja täällä iloisia nuorukaisia.
  Hyvää ja mukavien hetkien viikonvaihdetta sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä välillä aika väsyttävää mutta onneksi on hyviä hetkiä joiden avulla (yrittää) jaksaa..:)
   Vanhojen lankojen pois-käyttäminen on kyllä ikuisuus-projekti,ainakin minulla..:) Hyvä että postista pidettiin!

   Poista