Pages

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Perjantaina / On Friday

Märkää ja harmaata mutta silti aika mukavaa ja keväistä. Lätäköissä pomppimista,lempikeksejä,hyvää pitsaa ja ihania löytöjä ulkona: ensimmäiset skillat ja leskenlehdet!

Wet and grey but still quite nice and spring-like. Jumping into puddles,favourite cookies,good pizza and lovely finds outside: first coltsfoots and scillas!

8 kommenttia :

 1. Voi teillä skillat jo! Odotan täällä omiani nousevaksi.. ei pitäisi mennä enää kauan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin ihan ihmeissäni,en vielä odottanut niitä! Mutta oli ihanaa löytää ne:) Toivottavasti sielläkin löytyy niitä pian!

   Poista
 2. Always wonderful pictures about nature and your little babies! So tender! Have a nice weekend and blessings.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for your kind words! Have a wonderful weekend too!

   Poista
 3. Oo! Minä täällä jotenkin lohduttomana lumen keskellä, ei merkkejä kasvusta vielä havaittavissa minun kulmillani. Tämä antaa toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sielläkin alkaa jo löytymään kevään merkkejä! :)

   Poista
 4. Voi mitä ihania postauksia täällä oli, kun ehdin nyt ensimmäistä kertaa viikkoon lukemaan. Suloisia, keväisiä, kotoisia kuvia ja suloisia lapsukaisiakin! Minun tulee niin ikävä kotiarkea kun luen näitä, teidän päivät kuulostaa juuri sopivan leppoisilta minun makuun. Ainokin jo odottelee meillä kesää, että saa jäädä äidin kanssa kotiin ja "olla vaan"...

  Pepin pilkullinen takki on tosi suloinen! Mä en ole onnistunut löytämään yhtään ihanaa kevättakkia, ja harmittaakin tosi paljon, että se harmaa-keltaruudullinen (millainen Pepilläkin on) jäi pieneksi viime syksynä. Vinkkejä kivoista takeista otetaan vastaan! :)

  Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mirva:)) On aika leppoista juu,mutta myös kaikkea muuta..kahden kanssa on erilaista olla kotona kun vain yhden..ja Elli on vaativampi tapaus kun Peppi aikoinaan. Joten aika paljon myös kireitä hermoja,liian lyhyitä unia ja kiire,kiire,kiire. Mitään ei oikein ehdi tekemään. Mutta kaikella on puolensa,en vielä (kokopäiväisesti) haluaisi töihinkään..

   Harmi jos se ruututakki on jo Ainolle pieni..:( Pepille vielä mahtuu,syksyllä tuskin enää. Pilkullinen takki on sadetakki (settiin kuuluu myös sadehousut) on Pomp de Luxilta,tilasin sieltä syksyllä. Ihania vaatteita,ei halpoja mutta ei liian kalliitakaan. Alennusmyynnistä tilasin myös puoleen hintaan paljon kaikkea,tykkään kovasti! Muuten meilläkin on sitten oikeastaan vaan H&M ja kirpparit käytössä:)

   Poista