Pages

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Surkea sunnuntai,mukavempi maanantai. Tuli uutta lunta,joka on jo onneksi sulanut melkein kokonaan pois. Oli myös talo täynnä kiukkuisia ihmisiä,nyt kaikilla ainakin vähän parempi mieli. Minulla auttoi tietenkin tee ja suklaa,mutta myös aika raivokas siivoaminen. Muutamat huonekalutkin vaihtoivat siinä samalla paikkaa - Ellin kehto siirtyi Pepin huoneeseen pehmoleluille pesäksi ja sieltä pulpetti olohuoneen nurkkaan ompelupöydäksi. Nyt pitää enää löytää aikaa ompelemiseen..:)

Miserable Sunday,better Monday. We had some new snow which is almost melted away,luckily. We also had a house full of grumpy people,now everyone has at least a bit better mood. Mine got better with tea and chocolate,of course,but also with quite fierce cleaning. Some furnitures changed their places at the same time - Elli's old cradle went to Peppi's room for her soft toys and the school desk from her room came into living room as a sewing table for me. So now I only need to find time to sew..:)

6 kommenttia :

 1. Siellä on kevät maljon pidemmällä kuin täällä idässä.Liisalta pääsi aamupalapöydässä itku;ei se kesä tulekaan kun kaikki 'kesämaa' (sulaneet kohdat..) on pilalla..Lunta tuli siis täälläkin tänään.Kiukuteltiin ja tapeltiin koko porukka niin kauan kuin hippuja leijaili harmaalta ativaalta,kun aurinko tuli esiin niin kummasti kaikilla mieli parani.Raivosiivous olis edessä huomenna,huoh,ei ole lempipuuhaa.
  Mut tuore mysli saa luvan piristää aamulla,tein satsin tänään ja taidan maistaa jo illalla,uusi Sherlock Holmes odottaa,se brittiversio.Ihan hitsin hyvä ja harvinaislaatuisesti natsaa sekä omaan että puolison makuun,useimmiten lähdetään Makuunistakin tyhjin käsin.

  VastaaPoista
 2. Apprеciatе thiѕ pоst.

  Will try it out.

  my blog post :: http://www.m-school14.ru

  VastaaPoista
 3. Beautiful photos as allways!
  Wish u a happy week :)

  Kristin

  VastaaPoista
 4. Pepin huoneessa on niin hyvät värit!

  VastaaPoista
 5. Beautiful sewing corner and how sweet your two girls!

  VastaaPoista
 6. Second and sixth picture: it creates such an emotion to see Elli's changes and growth, trough her postures, her new interest for pictures, and expressions on her face!

  VastaaPoista