Pages

torstai 9. toukokuuta 2013

Tänään rankkasateita,paljon lisää vihreää,melkein koko levy tummaa suklaata,ilmeisesti poskihampaita tekevä superkiukkuinen Elli,iltakävely koko porukalla sateen jälkeen,kaunista utua järven yllä,iso kimppu narsisseja omasta pihasta ja puhelimeen asetettu herätys huomisaamuksi - menen taas töihin! Ellin kummitäti tulee meille ja toivon kovasti,että Elli on kiltti ja vähän vähemmän kiukkuinen kuin tänään..:)

Today some pouring rain,a lot more green,almost whole bar of dark chocolate,super-cranky Elli apparently teething molars,evening walk all together after the rain,beautiful mist above the lake,big bunch of daffodils from our own yard and a wake-up set for tomorrow morning - I'm going back to work again! Elli's godmother is coming here and I really hope that Elli is nice and less snappy than today..:)

13 kommenttia :

 1. Aaah the ducks! How lovely they are? Hugs.

  VastaaPoista
 2. Good luck and have a nice start!

  VastaaPoista
 3. Good luck and have a nice start!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti työpäiväsi meni hyvin! Kauniita harmaan sävyjä kuvissasi, ja tuo narsissikimppu, oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva! Töissä oli mukavaa. Tuntui kivalta palata,vaikka en nyt usein vielä töitä teekään..

   Poista
 5. Toivottavasti työpäivä sujui hyvin, sekä sinulta että Elliltä. Se on kumma, kuinka sade räjäyttää luonnon. Parissa päivässä vihreää on yhtäkkiä joka paikassa. Aika ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,sade sai aikaan vihreän räjähdyksen ja nyt kun on ollut lämmintä niin ulkona on ihan kesä jo. Ohhoh. Ja kiitos,töissä meni hyvin! Elli kyllä jatkoi kiukkuaan kotona mutta hyvin olivat siitä huolimatta pärjänneet..:)

   Poista
 6. Sun kuvas ovat aina ihania. Vaikea näin pohjoisesta käsin uskoa noita silmuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sielläkin alkaa olemaan jo pian silmuja ja kevät!

   Poista
 7. todella kaunis merenranta kuva. vesi niin peilityyni.
  ja kiukkuilu liittyy siis usein hampaiden tuloon? meillä tuo pieni ihminen on viime aikoina saanut välillä hurjia kiukunpuuskia, saattaaisi siis olla hampaita tulossa täälläkin. tai sitten se on vaan temperamenttia;)

  Toivottavasti duunit meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja noh,meilläkin Elli on aika temperamenttinen tapaus,ilmoittaa kyllä kovaan ääneen jos joku ei miellytä tai joku harmittaa..:) Muutenkin paljon kiukkuisempi kuin siskonsa..varsinkin hampaita on huutanut ja kovaa,mutta tällä kertaa olikin raukalla maha kipeänä:( Vaan kauhulla jään odottamaan niitä poskihampaita..

   Poista