Pages

maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppuna...aika paljon hyttysiä jo,mukavia kävelyitä,kesän ensimmäinen raparperipiirakka,pieni kirpparikierros,mansikka-smoothieita,kukkivia puita,pääskysiä,hassu ja hyväntuulinen Elli,vastaleikatun nurmikon tuoksua,vähän sadetta ja harmaata mutta paljon lämpöä,parvekkeen ovi yötkin auki..kai se on uskottava että nyt on kesä! 

On weekend..quite a lot of mosquitos already,nice walks,first rhubarb-pie of this summer,a quick visit to flea markets,strawberry-smoothies,blooming trees,swallows,funny and cheerful Elli,the smell of cutted lawn,bit of rain and grey but lot's of warmth,balcony's door open at night too...I guess I have to believe that it really is summer now!

12 kommenttia :

 1. No hyttysille hyi! Onneksi meillä ei ole näkynyt.. Raparperia olisi mullakin paljon puskassa mutta kun en saa nyt syödä mitään piirakoita :( Ja sama hattu muuten mun tytölläni kuin sun tytöllä kuvassa! Just viikonloppuna kävin kesähattuja läpi... mietin tarvitaanko kesäreissuun uusia hattuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,hyttysille hyi! Täällä niitä tulee jo tosi aikaisin ja on aina paljon,tyhmää.
   Tuo on kiva hattu! Just ja just mahtuu vielä tämän kesän,ensi keväänä sitten hattuostoksille:)

   Poista
 2. Oh, summer weather, there is nothing like it. I can't wait until it reaches our country, because right now it looks more like it's fall :S

  Love your photographs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! And yes,there's nothing like summer..it's just so lovely. I hope you get better weather soon!

   Poista
 3. Kuvasi ovat aina niin kauniita. Tässä postuksessa etenkin neljäs kuva ylhäältäpäin on lähes täydellinen. Tuon kauniimmin ei voi alkukesän kauneutta kuvata.

  VastaaPoista
 4. Nämä sun kuvasi taas! :) Voitais mun kesälomalla treffata vaikka aulangolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo,mikä ettei! Ilmottele kun oot lomalainen:)

   Poista
 5. Ihania kuvia kauniista vihdoin saapuneesta kesästä!Ja voi pikkuisesi on jo iso pieni♥

  VastaaPoista