Pages

lauantai 6. heinäkuuta 2013

° ° ° ° ° ° ° ° °

Tahmean nihkeitä päiviä,yllättäviä sadekuuroja,pari työpäivää,liikaa juustokakkua,kaappiin piilotettu prinsessamekko ensiviikon synttäreitä varten,ampiaispesä autotallin oven sisällä ja kiukkuisia ampiaisia piha täynnä (ei hyvä),aika kova väsymys,matkahaaveita...kaikkea sellaista. Aion laiskotella loppuillan,syödä paljon herkkuja ja uppoutua kirjaan. Mukavaa iltaa teillekin!

Sticky,moist days,suprising rain showers,two days at work,too much cheesecake,a princess-dress hidden in a cupboard for next weeks birthday,a wasp nest inside our garage door and a yard full of angry wasps (not good),tiredness,travelling dreams..all things like that. I'm going to be lazy for the rest of the evening,eat lot's of yummies and read a book. Hope you're having a nice evening too!

12 kommenttia :

 1. Mua kiinnostaa noi matkahaaveet ja prinsessamekko! ja voi että on hassua nähdä Kerttusen vaatteita toisella pienellä tytöllä. Ihana Elli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,mekon näät varmaan pian Pepin päällä:)) Ja niin,matkahaaveita nyt on aina mutta nyt on kyllä niin kova kaipuu jonnekin että en kestä..
   On kivaa kun saatiin niin paljon kaikkia söpöjä Kertun vaatteita,kiitos vaan:))

   Poista
 2. Tääläkin tahmean nihkeää, on niin kuuma! Mulla jo kotihaaveita, omaa sänkyä ikävä. Terkut Sardiniasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,teillä oli varmasti upea reissu! En malta odottaa kuviasi:)

   Poista
 3. Lämmin on ihanaa.Mutta oikeassa olet myös nihkeää:) onnea sinulle pikkuisen arpajaislahjan sait uuniltani pujautan postiin maanantaina.

  maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih,mahtavaa!! En IKINÄ voita mitään! Laitanpa mailia pian,kivaa:)

   Poista
 4. Hellettä on ollut jo pitkään ja hellettä piisaa vielä lisää! Tahmeutta, nihkeyttä ja hikipisaroita otsalla. Onneksi sekin on vain osa kesää, talven kylmissä pakkasviimoissa sitten muistellaan kaiholla näitä ihania kesähelteitä. Kuvissa on taas ihanat värisävyt, neljäs kuva on suosikkini tällä kertaa. Ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa taas on vuorostaan ihania kukkamaljakoita ja -ruukkuja, kuten myös peltirasioita. Jostain syystä olen ihastunut kaikennäköisiin pikkupurnukoihin ja maljakoihin.
  Tsemppiä teille kuumiin hellepäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Viivi! Nihkeys haihtui onneksi,on taas mukavampaa.. Ja niin,talvella näitä päiviä kaipaa mutta ei kai sitä koskaan ole mikään oikein,aina pitää valittaa:))

   Poista
 5. kaunis ulpukka kuva!
  Ihanaa sunnuntaita:-)

  VastaaPoista
 6. I want all of this flowers!
  Elli it's sooooo sweet!!

  VastaaPoista