Pages

torstai 18. heinäkuuta 2013

Mustikoita / Blueberries


Tiistaina käytiin isossa metsässä kävelyllä,kuunneltiin puiden huminaa,poimittiin mustikoita ja vähän vadelmiakin ja nuuhkittiin metsän tuoksua. Kotimatkalla haettiin jäätelöä ja murotaikinaa ja tehtiin ihana mustikkavadelmapiirakka. Vielä on pala jäljellä,kukakohan sen saa syödä..? :)

On Tuesday we went to a big forrest for a walk,listened the humming of the trees,picked blueberries and bit of raspberries too and sniffed the scent of forrest. We bought some ice-cream and pie-dough on our way home and made a lovely blue&raspberrypie. There's still a piece left of it,I wonder who's going to eat that..? :) 

10 kommenttia :

 1. It is very nice. Here in the Czech Republic walks a lot of people to pick blueberries and mushrooms. I like the bluberry pie SO much. :) And I like forest.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's nice:) And yes,blueberrypies and forrests are both lovely!

   Poista
 2. me!!!in my area I think it is very difficult to find

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,wish I could send that piece for you..! :)

   Poista
 3. Ensimmäinen juttu minkä tein kun palasimme Sardiniasta oli.... mustikkamurupiirakka :) Juuri tuollainen kuin kuvassasi.

  Minä en vain osaa mennä mustikkametsään. Muuten se olisi hirveän kivaa, mutta ne itikat ja paarmat, en voi sietää niitä kun olen niille allerginenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään yleensä käy mustikassa ja samasta syystä - vihaan niitä pirun itikoita ja sitten vielä kun se on niin hidasta.. Mutta mies vinkkasi hyvästä paikasta minkä oli löytänyt kun oli ollut koirien kanssa metsässä ja vielä kun tiistaina oli kova tuuli niin ei ollut itikoitakaan!

   Poista
 4. Meilläkin mies teki tällä viikolla mustikkapiirakan. Voi että oli hyvää. Ja eilen söin mustikkarahkaa. Kesä on niin ihana, kun on tuoreita marjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nam,mustikkaherkkuja! Tuoreet marjat on kyllä yksi kesän parhaista asioista,harmittelen vaan kun en ole mansikoita ehtinyt poimimaan ja kausi taitaa kohta olla jo lopuillaan..

   Poista
 5. Nam.Nyt on pakko :) leipoa mustikkapiiras yhden tyttären nimppariherkuksi tänään.
  Kiitos taas hyvänmielen kuvistasi täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos! Ja toivottavasti tuli hyvä piirakka:)

   Poista