Pages

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Syksyisiä ilmoja,kiireisiä työpäiviä,laiskottelua kotona. Eilen vähän enemmän puhtia ja illalla vihdoin aurinkoa ja lämpöä. Tehtiin pitkä iltakävely ja syötiin masut täyteen vadelmia - en ole koskaan nähnyt niin paljon vadelmia kuin nyt! Niitä on ihan joka puolella ja paljon. Seuraavalla kerralla pitää ottaa kipot ja kupot mukaan. 
(Orava-kuvassa näkyy myös oravan suusta putoava käpy,voi raukkaa:))

Autumnal weather,busy workdays,idling at home. Yesterday a bit more energy and finally some sun and warmth in the evening. We went for a long evening walk and filled our bellies with raspberries - I've never seen so much raspberries than now! They're everywhere and a lot. Next time we have to take some cups with us. 
(You can also see a falling cone in the squirrel-picture,poor squirrel dropped it:)) 

16 kommenttia :

 1. Vadelmissa on se lohdullinen puoli, että kaikki eivät kypsy samaan aikaan, vaan niitä jää myös sille kerralle, kun on kipot mukana. Ihania synttärityttöjä teillä edellisissä ja mikä lahjakasa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja huh,sanos muuta..mikä määrä lahjoja! Onneksi kaikki oliva kivoja eikä tullut mitään "turhaa":) Ja totta,paljon oli vielä kypsymättä!

   Poista
 2. Wow it's amazing to see all these raspberries!! here I think we can find blackberries at the end of august but we haven't these variety of berries :(

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloiset piparit!
  Ihanaa heinäkuun loppusuoraa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,samoin sinulle! Ja työkaveri teki nuo keksit:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sanos muuta,aika ihania! Tuollaisia haluaisin omaankin pihaan,niin upeita sävyjäkin noissa..

   Poista
 5. the raspberries have been amazing this year :) I'm loving all the berries and melons.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,so they're amazing everywhere! How nice! I hope I can go and pick those soon.

   Poista
 6. On vadelmia, ruusuja, kaikkea vaaleanpunaista, ihanaa. Orava-parka, toiselta tippui ruuat matkalla kotipesään. Syksyisiä päiviä nykyään, alkaa jo pelottamaan kesän lopussa oleminen... Kaikki loppuu aikanaan, mutta ainakin mulla henkinen kesä jatkuu aina elokuun loppuun saakka:)

  VastaaPoista
 7. so many beautiful colors!

  VastaaPoista
 8. Aivan mielettömän hieno tuo oravakuva! Valo joka heijastuu turkista, oi voi miten kaunista. Tänä vuonna taitaa olla erityisen paljon vadelmia, niin olen kuullut.

  VastaaPoista
 9. I especially like the squirrel: poor little thing!:-)

  VastaaPoista