Pages

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Taas mennyt monta päivää ihan hujauksessa. Oli pari työpäivää,kauniit juhlat joissa eräs pieni poika sai nimen,rauhallinen kävely ja vastaan tullut söpö tallikoira,muutama hiljainen aamu ja ilta ja sitten yhtäkkiä taas talo täynnä ääntä ja menoa kun väsynyt Peppi ja väsynyt mies palasivat reissusta,Ellin 1-vuotisneuvola (9,9 kiloa ja 75 cm),kyläilyä ja siellä kakkua ja herneitä:)

Many days has gone by too quickly,once again. Two days at work,beautiful party where one little boy got a name,peaceful walk and a cute stable-dog,few quiet mornings and evenings and then suddenly house full of noice and hustle again as tired Peppi and tired E. came back home,Elli's 1-year check-up in child health centre (9,9 kg and 75 cm),visiting a friend and eating cake and peas:) 
 

9 kommenttia :

 1. lovely photos! I love the wallpaper in your home.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! That green wall paper is frm our home,grey from my friend's:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih,juu,Elli joutui hernenappareiden piirittämäksi:)

   Poista
 3. Usually,I do't write any comment but it's always a pleasure to read you and have a look on your peaceful world. Thanks for sharing !Kisses from France,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,that is so nice to hear!! And a big thank you for writing a comment,too! :)

   Poista
 4. Sun kuvien tunnelma on aina niin ihana. Tulee hyvä olo. Hyvä, että oot tanssinut yksinollessas! Ja vielä, onnea yksivuotiaalle! Huomasin, että hällä oli leivoksensa alla sama ihana Arabian violetti-valkoinen lintulautanen, joita löysin joka aika sitten kaksi kirppikseltä. Hurjan ihania, en ole ennen nähnytkään. En oo vielä selvittänyt mitä ovat, tiedätkö sä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,ihanaa kuulla! Kiitos! Ja kiitos myös Ellin puolesta:) Tuo lautanen on lempparini,niin kaunis! Mutta minäkään en tiedä nimeä..enkä myöskään nähnyt koskaan muita kuin tuon minkä ostin,eurolla tai parilla joskus kirpparilta aikoinaan..

   Poista
 5. Looks like a lovely party! I love your pictures and the atmosphere...

  VastaaPoista