Pages

sunnuntai 3. marraskuuta 2013


 Marraskuu alkoi sateisena ja pimeänä,vaan kaikessa synkkyydessään myös kauniina. Maisema on täynnä lempisävyjäni,aamut ihanan sumuisia. Ja hauskat Halloween-juhlat piristivät lauantaina! 12 lasta ja melkein yhtä monta aikuista - joukossa oli ainakin prinsessa,pelottava noita,kaksi kissaa,palomies,pupu/lammas,naulan otsaansa saanut työmies,peura,piru,paperinukke,lepakko,lehmä ja intiaani. Minä oli kasari-Niina ja niin pelottava että en uskalla julkaista siitä kuvaa:) Oli myös hämähäkkijuomaa,ektoplasmaa,homesalaattia ja syntistä suklaakakkua sekä naapuritalossa kauhujen kellari. 
Mukavaa marraskuuta kaikille!

November. Rainy and dark but also beautiful in all its gloominess. The view is full of my favourite hues,mornings are lovely foggy. And funny Halloween-party cheered us up on Saturday! 12 kids and almost the same amount of adults - there were at least a princess,a scary witch,two cats,a fireman,a bunny/lamb,a workman who had a nail in his forehead,a deer,a devil,a paperdoll,a bat,a cow and an indian. I was Niina from the 80's and so scary that I won't dare to publish a picture of it:) There were also a spider-drink,ectoplasm,mold-salad and a sinful chocolate-cake and a basement of horror at pur neighbours.  
Have a nice November!

16 kommenttia :

 1. Ei mä en kestä, toi paperinukkeasu on huikee!!!

  VastaaPoista
 2. what a beautiful company!
  i wish you a good november!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you very much! Hope your is a good one too:)

   Poista
 3. Lovely pictures and sweet children :-)

  VastaaPoista
 4. Paperinukkeasu on hauska! Enpä ole ennen moista nähnytkään.
  Minä en ole nähnyt vilahdustakaan täällä meillä päin halloweenistä, vain blogeissa. Tytön koulukin on ottanut sen linjan, ettei siellä merkata halloweenia mitenkään, sen sijaan tekivät vuotuisen retkensä hautausmaalle ja veivät kynttilän.
  Mukavat tunnelmat teillä siellä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,minäkin näin nyt ekaa kertaa,ihana idea! Meilläkään ei olla yleensä innostuttu halloween-jutuista mutta Peppi tykkää kovasti naamiaisista eikä sellaisia ollut tänä syksynä tiedossa,niin päätin järjestää jotain..ja mikäs sen sopivampaa kuin Halloween-naamiaiset:)
   Mutta ihanaa että koulussa tekevät tuollaista! Oi että.

   Poista
 5. The second picture makes me smile, so cut :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Oh,thank you so much! Elli was quite adorable:)

   Poista
 7. when I first arrived here immediately make me think of you, this Autumn remember your beautiful photos!!

  VastaaPoista
 8. Onpa kertakaikkisen hyvän mielen kuvia! Ihanat asut lapsilla :) Ja teillä kaunis koti!

  VastaaPoista