Pages

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun ensimmäinen / First day of December

Leivintuvan pihalla oli tänään ihanat joulumarkkinat ja ehdin kiertelemään ja kuvailemaan hetken ennen kun menin töihin. Siellä oli kyllä vaikka mitä kivaa! Löysin Ellille söpön mekon joululahjaksi ja itselleni ostin yhden noista ihanista mukeista..ja nyt harmittelen että en raaskinut ostaa enempää. Leivintuvalla riitti vipinää,myytiin paaaaaljon pannareita ja kiireestä huolimatta oli hauskaa! Terkkuja Katjalle,oli kiva vihdoin nähdä :)! 
Nyt ulkona myrskyää,äsken oli sähkötkin poikki pari tuntia. Saa nähdä kuinka vielä rytisee. Mutta tosiaan - hyvää joulukuuta kaikille!

There were a lovely Christmas fair at Café Leivintupa's yard today and I had a moment to wander around and take pictures before going to work. There were so many nice things! I found a cute dress for Elli as Christmas present and bought one of those lovely mugs to myself..and now I'm bemoaning that I didn't buy more. We had a real hustle going on at the café,we sold loooot's of pancakes and despite the hurry it was fun! Cheers to Katja,it was so nice to finally meet :)! 
Now there's a storm outside,we even had a two-hour power cut earlier. We'll see how it clatters. But oh yes - happy December to you all!

8 kommenttia :

 1. Kivat kuvat, ihan melkein haistaa ulkoilman näistä otoksista. En tiedä mitä minulle on käynyt vanhemmiten, kun marraskuu ei ole tänä vuonna väsyttänyt yhtään vaan tykkää kuljeskella pimeässä ja tuoksutella vastasatanutta lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin,minulla on aina ristiriitaiset tunteet tästä ajasta ennen lunta..on oikeasti kaunista ja ihania sävyjä mutta se pimeys..se ahdistaa. Lumi tuo mukanaan valoa ja se on parasta,mutta samalla häviää sävyt ja kyllästyn tuohon valkoisuuteen aika pian. Seli seli,nyt on ainakin vielä ihanaa:)

   Poista
 2. a happy december to you!

  VastaaPoista
 3. Have a nice december. Those mugs are beautiful, and so are your pictures.

  VastaaPoista
 4. Nyt mua hiukkasen harmittaa etten jaksanut lähteä ajelemaan. Olin sunnuntaina aamupäivän vielä reisussa ja kotona vasta puoli yhden aikaan. Siitä olisi vielä mennyt tunti että olisin päässyt Leivintuvalle asti. Mutta olisi ehkä kannattanut koska kuvatkin näyttävät noin ihanilta. Mutta aina on ensi vuosi ja uudet tapahtumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi..olihan siellä kyllä vaikka mitä ihanaa,tässä ihan murto-osa kaikesta! Mutta olis sulla ollut matkaakin,vielä vanhan reissun päälle. Keväällä sitten pääsiäismarkkinoille! :)

   Poista