Pages

perjantai 13. joulukuuta 2013

Perjantai 13. päivä,tosiaankin. Aivan liikaa kiirettä ja kiukuttelua,hosumista ja väsymistä. Vaan onneksi oli kivojakin juttuja -  nähtiin ystäviä,käytiin teellä ja herkuteltiin porkkanakakulla (neljän lapsen kanssa ei ehkä rentouttavin teehetki mutta ainakin vilkas ja hauska:)),ihasteltiin auringonlaskua kotimatkalla,kirjoiteltiin joulukortteja,saatiin pitkään keskeneräisenä ollut joulukalenteri valmiiksi ja seinälle (jaa miten niin teen asioita viime tingassa? Tai siis tässä tapauksessa jopa viime tingan jälkeen..) ja illalla ihana mies teki hyvää ruokaa kun en itse jaksanut. Oi. Nyt tytöt nukkuvat,minulla on Jouluradion Xmas soimassa,iso teemukillinen vieressä odottamassa (ja juu,vähän suklaata myös:)) ja puikoilla maailman pehmeintä alpakkaa. Ihanaa iltaa ja hyvää viikonloppua kaikille!

Friday the 13th,indeed.  Way too much hustle and whinging,fussing and fatiguing. But luckily there were some nice things too - we saw friends,had tea and feasted with carrot cake (with four children it wasn't the most relaxing tea-moment but at least it was busy and funny:)),admired the sunset on our way home,wrote some christmas-cards,finally got the christmas-calendar ready and up on to wall (it was almost ready,just hadn't had time to finish it until now...) and in the evening lovely E. made some good food as I was too tired. Oh. Now the girls are asleep,I'm listening to Xmas-radio,a big mugful of tea is waiting for me (and yes,some chocolate too:)) and there's the most softest alpaca on my needles. Have a lovely evening and a great weekend all!

4 kommenttia :

 1. Täällä on aina niin kauniita kuvia että tulen huokailemaan :)
  Miehen perjantai 13. alkoi sillä että kun oli aamutuimaan lähdössä autolla töihin niin olikin rengas puhki. Eikun sitä vaihtamaan pilkkopimeessä , siinä tuulessa... ;)

  VastaaPoista
 2. Hätkähdin, kun katsoin joulukalenteriasi. Se kun näyttää juuri samalta kun mitä itse tein kuusi vuotta sitten ja joka meillä tänäkin vuonna yhä käytössä. Ehkä olet saanut inspiraation siitä.
  Pidän blogisi uudesta ulkoasusta.
  Oikein hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 3. Lovely photos...and love the light of the sunset. That´s one of the things I love more in winter....the light of early sunsets.
  Enjoy weekend

  VastaaPoista
 4. what beautiful images of your life in Finland! love it. that first image is just AMAZING! I'll be back. ♥

  VastaaPoista