Pages

maanantai 23. joulukuuta 2013

Yksi yö jouluun / One night till Christmas


..mitä ei kyllä uskoisi kun katsoo ulos. Ruoho vihertää ja vettä sataa. Kotikin on ihan miten sattuu mutta onneksi hämärä peittää kaaoksen. Eilinen meni sängyssä ja sohvalla maaten,mahataudin ja kuumeen kourissa. Mahtavaa. Tänään vähän parempi päivä mutta töihin en voinut mennä,sukulaiset jäi kiertämättä ja siivoukset tekemättä. Kuusi saatiin vasta äsken ja viimeiset ruoatkin pitää käydä vielä ostamassa. On kuitenkin ihan hyvä ja rauhallinen  mieli - joululaulut soivat,kuusi ja hyasintit tuoksuvat,suklaata on kipossa,Peppi ei meinaa pysyä pöksyissään ja Elli on muuten vaan aika söpö:) 

Ihanaa Joulua kaikille!

..what you wouldn't guess when looking outside. Grass is green and it's raining. Home is a mess too but luckily this gloomy weather is hiding the chaos. Yesterday we just lied in bed or in the sofa with a stomach flu and fever. How great. Today is a bit better but I couldn't go to work,we didn't visit any relatives and I didn't do any cleaning. We got our tree just a while ago and I still have to go for some last minute grocery shopping. I'm feeling quite good and peaceful anyway - christmas songs are playing,the tree and hyacints are smelling,there's chocolate in a cup,Peppi is too excited and is just fooling around and Elli is just being cute:) 

Wishing you all a lovely Christmas!

6 kommenttia :

 1. Tosi tosi outoa nähdä noin vihreä nurmi jouluna! Meilläkään ei ole lunta vaikka joka päivä sitä odotetaan, toivotaan että tulisi sitten vaikka valkea tammikuu ja päästäisiin viimeinkin pulkkamäkeen. Ja voi yrjö minkä teit, toivottavasti voit jo paremmin! Ihanaa joulua teille myös :)

  VastaaPoista
 2. merry Christmas Niina!! take care and I hope tomorrow night you feel much better!!
  a big hug!

  VastaaPoista
 3. Paranemista sinulle ja ihanaa joulua sinulle Niina kulta ,kiitos kauniista kuvahetkestä taas kerran.

  VastaaPoista
 4. I hope you're feeling better now and that you all have a lovely Christmas
  http://ahandfulofhope.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista