Pages

torstai 9. tammikuuta 2014

* * * * * * * *

Loppuviikoksi on luvattu pakkasta,ehkä saadaan samalla vihdoin vähän valoakin? Olen aivan täysin kyllästynyt tähän pimeyteen ja ainaiseen vesisateeseen. Plääh. Taas kerran suttuisia kuvia,taas kerran teekuppeja,taas kerran Elli sohvalla ja taas kerran Peppi seisoskelemassa ulkona. Niiden lisäksi pieni valonpilkahdus sunnuntailta,uusi mehikasvi (tämän vuoden tavoite: pidä mehikasvi elossa),kirpparilta löytyneet kulhot ja pähkinä-nappari sekä muutama joululahja ja ale-löytö. Ja kyllä,Ellillä on oma pieni espresso-kupillinen teetä..:)

They've forecasted some freeze for the rest of the week,maybe we are finally getting some light too?  I'm completely fed up with this darkness and constant rain.  Blah. Once again blurry pictures,once again tea-cups,once again Elli on the couch and once again Peppi standing outside. Also a small glimpse of light from Sunday,new succulent (this years goal: keep the succulent alive),two bowls I found from flea market and a nut-snatcher and few Christmas gifts and sale-finds. And yes,Elli has her own little espresso cup full of tea..:)

28 kommenttia :

 1. Ihania ovat kuvasi ,nautin arjen kuvistasi joissa on niin lämmin hyvänmielen tunnelma.Pikkuisesi on suloinen katsellessaan sinua ylimmässä kuvassa.Voimia ja iloa tähän harmaanvalon talveen.
  Lämpimiä ajatuksia tulevaan viikonloppuun.
  Sitten kun jaksat/ehdit niin muistathan haaveilemme postistasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ja oi,nyt tarvitaan kyllä iloa ja voimia..pimeys tuntuu niin puuduttavalta. Vaan pakkasia odotellessa..ehkä se aurinkokin vihdoin samalla näyttäytyy? Ihanaa viikonloppua sinullekin! Ja ranneke-toiveet ovat korvan takana:)

   Poista
 2. Tykkään ihan mielettömästi teidän kodista ja sun tavasta pukea lapsiasi. Sisustustyylisi vastaa kovasti omaani, tosin sinulla on miljoonasti enemmän ihania juttuja ja meidän vuokrakämppä rajottaa aikas tavalla tätä sisustusintoa. Mutta voi, miten himoitsisin tällä hetkellä olkkariin samantyylistä mattoa, kun teillä on lastenhuoneessa. Ja voi niitä lasten kenkiä, kesäkuvat oikein sulatti sydämen kaikilla niillä mekoilla ja ihanilla kengillä. Jatka tätä ikuisesti, odotan aina uusia postauksiasi! PS. Tää kommentti ei sinänsä liittynyt tähän postaukseen, mutta en pystynyt ehkä omasta koneestani johtuen kommentoimaan toiseen postaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhhoh,voi että! Kiitos valtavasti ihanista sanoistasi!! :))

   Poista
 3. ...ja taas kerran ihania tunnelmallisia kuvia <3

  VastaaPoista
 4. so adoreble.. look at her cheek❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you! Her cheeks are so made for little kisses..:)

   Poista
 5. No hei, minä ainakin nautin näistä Elli-kuvista ja teekuppikuvista ja ja ja! Jospa tänään maisema muuttuisi!
  ps. Vilkuttelen sulle tänään siellä jossain Hämeenlinnassa, jonne tulen pikavisiitille ystäväni luokse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii,no kiva kuulla,kiitos!! Ja kyllä se maisema ihan vähän vaaleni,katsotaan jos jäisi maahan nyt kun on pakkasta..päivällä suli heti pois. Ja hei vaan! Toivottavasti Hämeenlinna näytti parhaimmat puolensa:)

   Poista
 6. Kuvasi ovat aina vaan kauniita! Tuo toinen kuva: vau! Jotenkin satumainen. metsä, sumu, valo, torni.. Toisaalta siitä tulee jotenkin taru sormusten herrasta elokuvat mieleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Mullakin tuli ihan sellainen olo että tuo kuva voisi olla ihan jostain muusta ajasta ja paikasta,laittoi mielikuvituksen liikkeelle..:)

   Poista
 7. Ihana löytö tämä sinun blogisi! Ihania kuvia, kaunis koti, suloisia lapsia. Itsekin tykkään sisustaa kirpputorilöydöillä ja löytää kauniita asioita arjesta! Pimeys kyllä kyllästyttää ja ainainen kura ja hiekka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein kiva kuulla:) Meillä ainakin kaikki lasten vaatteet ja kengät ihan mudassa ja kurassa ja samoin koti..ärsyttävää. Jos nyt hetkeksi helpottaisi kun pakastuu..

   Poista
 8. Minullakin tulee Aulangon tornista usein mieleen Taru Sormusten herrasta.Katselen sitä myös samasta suunnasta kuin kuvasi on. :)Vesisade alkaisi kyllä riittää. Sisällä on onneksi lämmintä ja kuvissasi harmoninen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla onkin hyvät näkymät! Nappasin tuon kuvan siitä Kahvila Leivintuvan parkkipaikalta ennen kuin menin töihin,meille ei torni valitettavasti näy vaikka vieressä asutaankin..

   Poista
  2. Näin on.Leivintuvan leikkimökillä tulee käytyä leikkimässä poikien kanssa. Kahvipaikka on lähellä.:)

   Poista
  3. Mahtavaa! Ihana paikka asua:) Se maja on paras..eikä kahvipaikassakaan ole valittamista;)

   Poista
 9. Tykkään erityisesti kuvista, joissa tyttösi puuhailevat jotain yhdessä, eivät taatusti tappele ikinä? :) Näistä kuvista isoimman hymyn sai kuitenkin aikaan tuo, missä käsi käy cashew-pähkinöille, ihana! Hauskaa, kun tuo blogissasi aika yleistenkin ylhäältäpäin otettujen ruokakuvien kaava jotenkin rikkoutui tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hih,juu ei,koskaan eivät kiukuttele eivätkä kinastele eivätkä ole tuhmia..:D Pähkinä-nappaaja-kuva oli niin söpö että oli pakko laittaa tänne - ja totta,ihan kiva välillä saada jotain piristystä näihin mun iänikuisiin ruoka/teekuviini:)

   Poista
 10. Pakko huomauttaa, tuo "Taas kerran Elli sohvalla"- kuva on yksi kauneimmista, jonka olen nähnyt pitkiin pitkiin aikoihin. Pysäyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh,voi kiitos kovasti!! Ihanaa kuulla!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Oh,you're so sweet!! Thank you! But you know - you inspire me! :))

   Poista
 12. Ehdin kans jo täydellisesti kyllästyä harmauteen, mutta nyt on ollut valoa jo toista päivää! Ihan mahtavaa! Ja niin kipakka pakkanen ettei tuolla ulkona ihan kauhean kauaa viihdy, mutta silti. Kiva näin:)

  Mulla on kans jotain mehikasveja ikkunalaudalla, ne ei ihan kamalasti tykkää näistä kylmistä ilmoista, meillä kun aina ikkunasta vetää. Mutta sitkeesti ne on pysyneet hengissä, ihme ja kumma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,mahtavaa!! Ihan..ihanaa. Ei melkein edes muistanut millaista on kun on oikeasti kirkasta ja aurinko paistaa. En minäkään ulkona kauaa viihdy palelemassa mutta en valita yhtään,nautin vain.
   Saa nähdä mitä tuolla käy,edelliset on jostain syystä aina kuolleet..:(

   Poista
 13. your kids are so cute.
  any holiday plans for 2014??

  VastaaPoista