Pages

torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi. Ohhoh. Ja tammikuu,mikä ei tunnu eikä näytä yhtään tammikuulta. Edelleen pimeää ja märkää. Vähän alkaa jo kyllästyttämään - en edes muista koska on viimeksi ollut kirkasta ja paistanut aurinko! Niitä siis toivon heti ensimmäisenä tältä vuodelta. Myös paremmat yöunet kelpaisivat. Ja pienet omat hetket aina silloin tällöin. Lisää yhteistä aikaa ja ehkä jokin pieni matkakin olisi aika kiva. Näissä suttuisissa kuvissa kaikenlaista mukavaa tältä viikolta: kyläilyä ystävän luona,herkkupannukakkuja,uudet ihanat sukat jotka sain joululahjaksi,Ellin touhuja ja leikkejä ja se toinen synttärilahjani,sulka:)

New year. Oh dear. And January which doesn't feel or look like January at all. Still dark and wet. I'm getting bit frustrated - I can't even remember the last time it was bright and the sun was shining! So those are the things I'm hoping first from this year. Better sleeps would be great too. And small moments of my own every now and then. More time together and maybe a little trip would be quite nice too. There are all kinds of nice things from this week in these blurry pictures: visiting friends,yummy pancakes,new lovely socks I got as a Christmas present,Elli's plays and the other birthday present I got for myself,a feather:)

14 kommenttia :

 1. Niin ihastuttavia, tunnelmallisia kuvia! Toivon ihan samoja asioita: aurinkoa, hyviä unia, ja matkaa. Valoisaa uutta vuotta, siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos sinulle! Vielä ei ole mitään noista ainakaan täällä toteutunut mutta eipä ole kauan tätä vuotta vielä elettykään..:)

   Poista
 2. Joka kerta kun tulen lukemaan näitä sun päivityksiä, niin en voi kuin huokailla. Taas jälleen kerran aivan ihania kuvia ja tuota sun hienoa sulkaa ihailinkin jo instagramissa. :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,tässähän ihan punastuu moisita kehuista..kiitos!! :)

   Poista
 3. Oi mitä kaikkea ihanaa!Tuo sulka!Ja nukkekoti on ihan mieletön,tollasen kun sais...tyttärelle tietenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos! Ja juu,ihastelin itsekin tuota nukkekotia ystävän luona..mieletön!

   Poista
 4. Mietin eilen samaa, että koska aurinko on viimeksi näyttäytynyt. Toivottavasti pian taas tulisi vähän valoa. Sitä nyt vähän kaipaisi.

  Nukkekoti on hieno! vau :)

  Ihanaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä paistoi sunnuntaina hetken aurinko..ja voi että se tuntui ihanalta!! Kaikki näyttikin aivan oudolta ja erilaistelta. Vaan ihan liian lyhyt hetki oli,lisää aurinkoa odotan edelleen..

   Poista
 5. oh dear, your girls and your photos are always so beautiful!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you,you are always so sweet Anna! :)

   Poista
 6. Kaunis sulka kurkistaa niskaasi .Tykkään kovasti!
  Ja niin suloisia tunnelmia sinulla siellä.Oikein Ihanaa vuotta 2014 Niina kulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja aivan ihanaa uutta vuotta sinulle Maria!

   Poista
 7. happy new year!
  with lots of your beautiful (foto) moments!

  VastaaPoista