Pages

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hei helmikuu! / Hello February!

Helmikuu tuntuu hyvältä jo nyt. Vaikka on vielä talvi,kevät on jo askeleen lähempänä. On lauhaa ja harmaata - vaan siltikin valoisaa. Pitkästä aikaa ehdin kutomaan,ranteenlämmittiä yhä vain mutta ehkä joskus vielä jotain muutakin. Elli nukkui kaksi yötä melkein kokonaan omassa sängyssään,se antaa toivoa tuleville öille. Ja posti toi kirjeen - Pepin voi ilmoittaa eskariin. Apua! Eihän Peppi vielä voi olla niin vanha? 
Kuvissa teetä kotona ja Leivintuvalla,Ellin ja Ticon leikit isälläni,aamupalaa ja lounasta,vanha almanakka Leivintuvan ikkunan välissä ja Peppi ja Pörri-kissa.

February feels already good. Even though it's still winter,spring is already a big step closer. It's warm(er) and grey - but still bright. After a long time I have time to knit,wrist warmes still but maybe someday something else. Elli slept almost two whole nights in her own bed,it gives hope for coming nights. And we got a letter from mail - we can now sing Peppi for pre-school. Oh my! Peppi can't be that old already,can't she?
In these pictures: tea at home and at work in Café Leivintupa,Elli's and Tico's plays at my dad's,breakfast and lunch,an old calendar between Café Leivintupa's window and Peppi with Pörri the cat.

18 kommenttia :

 1. Ihana Elli kikatuksen kuulee täällä ruudun toisella puolellakin:)
  ja niin kauniit kuvasi .Lankakin näyttää herkulliselta...
  hali helmikuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ollut vähän huono kutoja,yritän nyt taas löytää siihen aikaa..mutta nuo ainakin olisi teille tulossa,kiva jos tykkäät langasta! :)

   Poista
 2. These photos look really great. I love your breakfasts :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kisukuva, ihana Leivintupa!
  Nukutut yöt tuo tosissaan toivoa. Meillä kävi yhtäkkiä niin,että esikoinen(11v)oltuaan kovassa kuumetaudissa ja nähden painajaisia, ei yhtäkkiä uskalla nukkua enää omassa vuoteessaan. Eikä ole KOSKAAN ennen kömpinyt viereen öisin. Lempeää vieroitusta siis luvassa, keskimmäinen kun on joka aamu mustasukkainen tästä järjestelystä. Huokaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oh,voi että..nukkumiset ovat siis vaikeita isommillakin välillä. Toivottavasti siellä on jo vähän helpottanut!

   Poista
 4. Beautiful Tico!! and i love that yarn!! and your photos!!! :))

  VastaaPoista
 5. ihanat iloiset lapset! Meilläkin vanhempi ilmoitettu eskariin ja ihan pian siis menee jo kouluun,järkkyä! Onneksi mulla on vielä köllöttelijäkin hetken aikaa. Mukavaa Helmikuuta,minustakin jo jotenkin keväistä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,pelottavaa! Mutta onneksi on vielä tämä kevät ja kesä ja eskaripäivätkin lyhyitä.. Ja on kyllä varsin keväistä,loskaa ja vesisadetta ja lintujen sirkustusta. Kai sieltä joku tylsä takatalvi vielä iskee mutta nautin nyt tästä:)

   Poista
 6. Aivan ihanat, kauniit kuvat, jokainen! Tuijottelin näitä pitkään. Tein samaisesta langasta miehelle kaulaliinan ja tykästyin lankaan kovin. Toivoin melkein, että ei olisi pitänyt huivista, että olisin saanut pitää sen itse. ;) Blogisi on hirmu nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että,kiitos hurjasti!! Ja hassua - katselin sitä huivia ja lankaa blogissasi ja mietin että se on aivan ihanaa..enpä tajunnut että se on tuota samaa! Kaulahuivi tuosta langasta olisi kyllä kiva,hmm..:)

   Poista
 7. I love your photos and your meals always look so delicious! Children grow up so quickly, don't they?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And oh yes,yes they do..too quickly!!

   Poista
 8. Ihan älyttömän ihana Elli kynsilakoissan ed. postauksessa! Ja reality-kuvat on aina niin toivoa-antavia, elämää se on muuallakin. Sait luvan olla myös haastettu, kun omistat yhden mun lempiblogeistani :), tuu kattoon. (oikeesti ei oo pakko, nuo haasteet ei taida oikein olla sunkaan juttu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kiitos! Ja juu,realitykuvat on melkein parhaita..tosiaankin lohduttavia ja toivoa-antavia! Ja voi että,ihanaa kuulla,kiitos vielä kerran! Tykkään kyllä haasteista mutta en ikinä muista tehdä niitä..:))

   Poista
 9. Kaunista, varsinkin tuo toiseksi viimeinen kuva ja Tallituvan tunnelmaa jaksan aina vaan ihailla. Eskariin..oioi, minustakin tuntuu, että juurihan hän syntyi. Niin ne vuodet kiitävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja niinpä..vuodet tuntuvat kiitävän koko ajan vain nopeammin ja nopeammin! Pelottavaa.

   Poista