Pages

maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuusi päivää töitä putkeen = hiljainen blogi ja räjähtänyt koti. Näistä kuvista kaikki sotkut ja lelut ja epämääräiset kasat on tarkasti rajattu pois mutta uskokaa minua - täällä on kaaos. Mutta toistaiseksi saa ollakin - kyllästyttää ainainen siivoaminen ja siitä valittaminen ja päätinkin että lopetan sen nyt. Sen sijaan iloitsen valoisemmista illoista ja kummallisesta helmikuusta mikä tuntuu ihan keväältä. On edelleen märkää ja kuraista vaan silti tykkään niin kovasti! Tänään kaupunkireissu,uusia tulppaaneja,rauhallinen teehetki päivällä,hyvää tummaa suklaata ja muutenkin mukava päivä. 

Six days at work = silent blog and a messy home. All the mess and toys and piles of stuff has been carefully cropped from these pictures but believe me - it's a chaos in here. But for now it can be - I'm so fed up with this constant cleaning and complaining about it and I decided that I stop it now. In stead I'm glad about brighter evenings and this weird February which feels like spring. It's still wet and muddy but I like it a lot anyway! Today a trip to town,new tulips,peaceful tea moment at day,good dark chocolate and a nice day all in all. 

4 kommenttia :

 1. Hyvän ja pirteän kuuloista, kevät tulee olen huomannut monen ihmisen virkeyden. Valo on niin hyvää ja virkistävää. Sinulla on aina hyvin mielenkiintoisia ja kauniita kuvia.

  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.
  Anu

  VastaaPoista
 2. Hyvä päätös.

  Minä olen mestari olemaan siivoamatta, vielä voisin opetella olemaan moittimatta itseäni siitä, sillä kuitenkin viihdyn, vaikka ei ole koko ajan siistiä.

  VastaaPoista
 3. enjoy the days, forget the mess :)
  have a beautiful week!

  VastaaPoista
 4. Ihana olet ja voi sentään miten kauniita kuvia!Kuulaita ja keväisiä jo nyt .Ja ihanaa ihan pian on maaliskuu...

  VastaaPoista