Pages

torstai 13. maaliskuuta 2014

Spring-a-ling-a-ding-dong

Leskenlehtiä! Skilloja! Sinivuokkoja!! Eikä maaliskuu ole edes puolessa vielä! Ihan uskomatonta. Ja ihan ihanaa! Tekee mieli vain hihkua ja hymyillä ja käyttää liikaa huutomerkkejä:) Takatalvi tulee kuulemma viikonloppuna mutta en aio masentua..kevät on jo täällä. 

Coltsfoot! Scillas! Common hepaticas! And March is not even on its half! Unbelievable. And so lovely! I just feel like yelling and smiling and using too many exclamation marks:) They say there's going to be a cold spell in the weekend but I'm not going to get depressed..spring is already here.

7 kommenttia :

 1. Kevät tulee tännekin kuvissasi!

  VastaaPoista
 2. Oih, niin ihana tuo kuva, jossa ovella krookusten kanssa otat kevään vastaan!

  Tyttäresi pukeutuvat todella kauniisiin väreihin – ei niin perinteistä pelkkää pinkkiä tyttömaailmaa, ihailen!

  VastaaPoista
 3. Joo niinhän ne pelottelee, takatalvella. Mutta samaa sanon minä, ei tunnu missään, kevät on jo täällä!

  VastaaPoista
 4. Mekin löysimme tänään ensimmäisen leskenlehden.Mutta joko sinivuokkojakin?Ovatkohan ne Aulangolla jo kukassa? Eivätkö ne usein kuki vapun aikoihin?

  Ihana tunnelma kuvissasi.Ja aina alkaa tehdä mieli teetä.;)

  VastaaPoista
 5. Oh, so beautiful! I am envious, as much as I love winter, this one is starting to get to me and I am longing to get out into my garden and see green poking up! Happy Spring to you!

  xo

  VastaaPoista
 6. Piiitkästä aikaa käyn blogeissa, ihanaa! Hauska tavata taas! Huomaan, että tyttösi ovat kasvaneet. Jäin miettimään, että missäkös ovat minun samanlaiset ruskeakuviolliset sukkahousuni, kuin sinulla tuossa aiemmin. Ajattelin, että keitän kupposen teetä ja selaan rauhassa!

  Ellin kaima, mummuni, on kevätvillissä! Laittoi ensin netin ja tabletin, nyt uuden auton! Ajoi entisellä 25 vuotta, kyllästyi ja päätti laittaa uuden vielä ennen kesää. Ellillä ikää 86 vuotta - kevätvilli tarttuu väistämättä!

  Ihanaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista