Pages

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viikonloppuna oli kiharoita hiuksissa,paljon naurua ja tanssia. Oli myös vapaa sunnuntai ja kivaa yhdessäoloa kaikkien murujen kanssa. Oli aurinkoa ja kaatosadetta ja kuraa ja mutaa ja nyt enää tosi vähän lunta! Oli myös raukka Elli,jolle nousi eilen kuume..:( Tänäänkin ihan kipeä ja ressu. Ulkona oli upea ilma ja ihanan lämmintä,ihastelin sitä sen hetken kun hain postin päivällä. Sinivuokotkin paljastuivat taas lumen alta! Nyt vähän teetä ja suklaajäätelöä ja Game of Tronesia (- kyllä,minäkin olen jäänyt siihen koukkuun..:) ) ja toivomus paremmasta huomisesta!

On weekend there were curly hair,lot's of laughter and dancing. There were also a free Sunday and nice time together with all my sweeties. There were sun and heavy rain and mud and dirt and now only a little snow left! There were also a poor Elli who had some fever yesterday..:( Today she's been all sick and one poor little thing. There was a beautiful weather and so warm outside,I admired it for a second when I went to get the mail at day. Common hepaticas revealed again under the snow! Now some tea and chocolate ice-cream and Game of Thrones (-yes,I'm addicted to it too..:) ) and a wish for a better tomorrow!

4 kommenttia :

 1. Kauniit kuvat taas! Nuo pienet menevät niin reppanoiksi kuumeessa, meillä parivuotias muuttui vauveliksi, kun nousi kuume. Paranemisia teille ja parempaa huomista! Ja täällä ilmoittautuu toinen yksi Game of Thrones -addikti. Se on vaan niin jännä ja visuaalisesti huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin paras paikka on (äidin) syli tai kainalo..ja onhan se aika kivaa kun toinen on sellainen sylimyyrä:) Vaan toivon silti että paranee pian!
   On pitänyt jo pitkään alkaa katsomaan tuota sarjaa,niin moni kehunut..nyt vihdoin aloitin ja heti koukussa:)

   Poista
 2. Voi toista...paranemista Ellille, toivottavasti kuume hellittää pian! Sinivuokkokuva on ihan mahtavan keväinen, aijai :) ja hei kiitos vinkistä - nyt kun ollaan saatu house of cards-maratoni päätökseen voidaankin siirtyä seuraavan koukuttavan sarjan pariin, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Vielä ei ainakaan ole muuttunut paremmaksi mutta jospa huomenna. Ja hmm,mikäs tuo house of cards oikein on?

   Poista