Pages

maanantai 12. toukokuuta 2014

* * * * * * * * * * * * * * * *

Ohhoh,viikko mennyt taas yhdessä hetkessä! On ollut vaikka mitä,ainakin..
- kivoja kirpparilöytöjä (kuvat kengät löytyi eurolla!)
- hyvää luettavaa ja siitä johtuen monta laiskottelupäivää 
- pyörälläkaatumisia (näkisittepä polveni ja reiteni,auts) 
- terveellistä syömistä mutta myös suussasulavia herkkuja: kuvissa näkyy ainakin ihanat jäätelöt italialaisesta Lanternasta,äitienpäivän aamun leivokset ja vähän vielä jäätelöä (kyllä,rakastan jäätelöä ja mieskin on sen huomannut - sain nimittäin jäätelökoneen äitienpäivälahjaksi! Jee!)
- mahtavat Papu-juhlat Nokialla mistä on myös suurin osa kuvista - kiitos vielä kerran tytöt! Oli makoisia syötäviä (etenkin mustikkarahka,mmm),upea tehdas missä lapset saivat remuta ja juosta ja tietenkin ihania vaatteita. Ellille ostin kuvassa näkyvän mustan mekon ja Pepille raitalegginsit..ja nyt harmittaa etten ostanut enempää!
- kissanpentujen ihailua naapurissa. Siskoni täytti 18 vuotta (apua,en voi uskoa!) ja ostin hänelle kissanpennun synttärilahjaksi (hän on toivonut omaa kissaa kauan,tästä kissasta ei tule mitään kesäkissaa). Ollaan käyty katsomassa ja silittämässä pientä karvapalloa pari kertaa ja käydään vielä uudestaankin ennen kuin sisko saa viedä sen kotiin:) 
- äitienpäivänä työskentelyä mikä ei kyllä haitannut,Leivintuvalla on niin kivaa olla:) Sain kuitenkin hyvää aamupalaa,suloisen kortin,hienon kukan ja illalla vielä herkkuruokaa ja tosiaan sen jäätelökoneen. Oli mukava päivä!
- siivousta kaiken viime viikon lusmuilun jälkeen. Nyt on hetken taas siedettävää ja parempi mieli. Ja parempi omatunto uppoutua lukemaan kirjaa kun ei ole ahdistavaa kaaosta ympärillä. 

Hauskaa viikkoa kaikille!

Oh uh,again one week gone in one moment! There's been lot's fo going on,at least..
- nice flea market finds (shoes in the pictures cost only 1 €!)
- good book to read and therefore many lazy days
- falling down with my bike (you should see my knees and thighs,ouch)
- healthy eating but also some delicious yummies: lovely ice cream from an italian place,pastries on Mother's day's morning and some more ice cream (yes,I love ice cream and I guess E. has noticed it too - I got an ice cream maker as a Mother's day gift! Yeyy!)
- wonderful Papu-party - Papu is a Finnish clothing brand and they just launched their new collection and we were invited to see it! Thank you once again girls! There were good yummies (especially the blueberry quark,mmm),amazing factory where all the kids could play and run and of course the lovely clothes. I bought Elli the black dress you can see in the picture and striped leggings for Peppi..and now I'm irritated that I didn't buy more!
- admiring kittens at our neighbor's. My sister turned 18 years (help,she can't be so old!) and I bought her a kitten (she's been wanting a cat for a long time,so this cat won't be any "summer-cat"). We've seen and petted the little fur-ball couple times now and will go again soon before my sister can take it home:) 
- working on Mother's day which I didn't mind though,I like it so much at Café Leivintupa. I did get some good breakfast,a sweet card,a pretty flower and yummy food later in the evening,and that ice cream maker too. It was a nice day!
- cleaning after all the last weeks lazyness. Now it's tolerable again for a while and I'm feeling better. And I have a better conscience to read a book when there isn't any distressing chaos around me. 

Have a great week!

7 kommenttia :

 1. Mukavaa viikkoa myös sinulle ja pakko sanoa että lusmuilu tekee kyllä välillä hyvää:)

  monien puuhien keskelle hyviä lukuhetkiä toivotellen
  maria


  VastaaPoista
 2. Ihanan rouhea tuo Papu-bileiden paikka. Onko se joku kahvila vai mikä?:)

  VastaaPoista
 3. Jäätelöntekijä saa paljon kavereita, jotka on aina valmiita maistelemaan, ainakin meillä kävi niin viime kesänä. Kannattaa myös hankkia Linda Lomelinon jätskikirja, siinä on tosi hyviä juttuja, vaikka onkin ruotsiksi, mutta huonollakin ruotsilla ymmärtää, ainakin minä ymmärsin. Mies taisi siitä kesällä laittaa kuvia meidän blogiin. Meillä ei ole jäätelökonetta, mutta hyvää tuli silti.

  VastaaPoista
 4. I love what I see in your pictures, and it all sound so nice!

  VastaaPoista
 5. Hei! Uusia blogeja etsimässä... ja löysin sinut!

  Sinulle on myös haaste blogissani: http://myttyra.blogspot.fi/2014/05/haaste-11-11-11.html

  VastaaPoista
 6. What a lovely week you had! Love your girls outfits and the photo of tights :) Gorgeous!
  I have the same with buying clothes, first I am not sure but at home regret that didn't buy more :(
  And would love to have a clean house... :)

  VastaaPoista