Pages

torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesäkuu! / June!

Ja ihana uusi  koti. Väliaikainen mutta kuitenkin. On pönttöuuni ja ruutuikkunat ja paikat kotoisasti vähän vinksin vonksin. Tykkään niin kovasti tästä paikasta että oma koti ei meinaa kiinnostaa enää ollenkaan..:) No,eilen muutettiin kaikki suurimmat ja tärkeimmät tavarat,tänään käytiin siirtelemässä loppuja tavaroita,pesemässä pyykkiä ja aloitettiin lattian avaaminen. Mies jäi jatkamaan kun tultiin välissä vähän syömään ja leikkimään. Kohta mennään jatkamaan mutta lupasin tytöille myös uimista ja jäätelöt lähikiskalta. Sellaista tänään,huomenna töitä ja sitten kesän ainoa vapaa viikonloppu. 
Ihanaa kesäkuun alkua teillekin!

And a lovely new home. Well,temporary but anyway. Here is a nice high oven and square windows and the whole place is a bit messy but in a cosy way. I like this place so much that I wouldn't like to even think about our own home..:) Well,yesterday we moved all the biggest and important stuff,today we organized the rest things,washed some laundry and started to open the floors. E. is still there,we came here for a little snack and for some plays. We'll go back soon but I also promised swimming and ice-creams at a near kiosk to girls. This kind of today,tomorrow I'm working and then I have the only free weekend of the summer. 
Have a lovely start of June!

21 kommenttia :

 1. ooh, onpa ihanan idyllistä! *kaihoisa huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos:)) Kuviin ei jostain syystä ole päätynyt yliväsyineitä ja kiukkuisia lapsia,muuttosekasorto-tavarakasoja eikä muuta ikävää..kaikkea idyllistä vain;D

   Poista
 2. Kauniit kuvat tytöstä rannalla ja vedessä. Erityisen hienosti valo tulee veteen.

  Kissanpoikasten pienet hännät saa mun hellyyspatoutumat avautumaan ja tuntuu että menen ihan sekaisin ja suusta lähtee vain sellaista pientä oioi-ääntä.

  Hieno pönttöuuni tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Ja voi apua..kuulisit kuinka pikkuiset miukuvat kun Iines menee niiden luo! Ja nyt on jo silmät auki,en kestä:) Kohta varmaan lähtevät seikkailemaan,sitten saan toivottavasti enemmän kuviakin!

   Poista
 3. Aivan ihastuttavalta tosiaan näyttää "uusikin" koti! Varmasti ihan virkistävää vaihteluakin! Ja sen jälkeen ehkä se oma kotikin taas tuntuu ihanalta, kun sinne lopulta palaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos! Ja niin,toivottavasti siinä käy niin..vaan voi kuinka ihanaa olisi vain jäädä tänne..:)

   Poista
 4. Tsemppiä Projektiin! Meillä sama projekti kesken... Aloitettiin viime kesänä. Jospa saatais tänä kesänä lattia kuntoon.. Aika urakka siinä on. Sitä purua kun tulee ihan hirveesti purku vaiheessa, kärräämistä riittää..
  Ihanaa kun teillä on väliaikaiskoti jossa viihdytte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Juu,meillä myös aloitettiin purun kaivamiset eilen..sitä on ihan älyttömästi!! Ja purettavaa on vielä vaikka kuinka..saa nähdä kuinka kauan meillä kestää! Tsemppiä teillekin!

   Poista
 5. Tsemppiä minultakin! Ikävä juttu, mutta onneksi tosiaan väliaikainen koti on viihtyisä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ja joo,on kyllä ikävää sillä hommaa on niin paljon mutta tästä paikasta olen kyllä onnellinen:)

   Poista
 6. I can breath the calm and the beauty of the place. Just enjoy, the light, the sound of water,....coming summer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh,how lovely to hear that..thank you very much! :)

   Poista
 7. Ihana koti! Ja uimaranta ja upeat maisemat taitavat olla ihan lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä aikamoinen paikka. Ja uimaranta tosiaan ihan vieressä,ei tästä kävele siihen kuin pari minuuttia. Ollaan käyty siellä nyt joka ilta ja varmaan mennään huomennakin..kun kerran pääsee! :))

   Poista
 8. Aivan ihania kesätunnelmia- ja kuvia! :) ♥

  VastaaPoista
 9. so many beautiful things around you!
  and this little kitties :)
  wish you to have lovely days!

  VastaaPoista